Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Αγιος Κυπριανός Χασιάς φωτό ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ



Αγιος Κυπριανος - Η μονή που εξολοθρεύει το "στρατό" του Σατανά

Ενα βήμα από την Αθήνα, στο λόφο της Χασιάς, ο χρόνος έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα. Σαράντα μοναχοί ξορκίζουν τα δαιμόνια και διδάσκουν μετάνοια, συγχώρεση και αγάπη. Ετσι λένε. Ετσι είναι;
Στη θρησκεία υπάρχουν οι αλήθειες. Υπάρχουν όμως και τα ψέματα. Υπάρχουν τα δόγματα, υπάρχουν όμως και οι εξηγήσεις. Για τους επισκέπτες του Αγίου Κυπριανού αλήθεια είναι ό,τι βλέπουν και ό,τι νομίζουν ότι συμβαίνει στο μυαλό και στην ψυχή τους.

Στους νοτιοδυτικούς πρόποδες της Πάρνηθας, είκοσι χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πρωτεύουσας του πολιτισμού, δεσπόζει από το 1961 επιβλητικό (πάνω από το δήμο Φυλής) το μοναστήρι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης. Καθημερινά υποδέχεται εκατοντάδες πιστούς που συρρέουν απ’ όλο τον κόσμο (Γερμανία, Σουηδία, Αμερική) για να ασπαστούν τη θαυματουργή εικόνα των αγίων και να ζητήσουν τη βοήθειά τους.
Με διαφημιστικά σποτ σε ραδιόφωνα αλλά και σε τηλεοπτικούς σταθμούς τοπικής εμβέλειας με χαμηλά τιμολόγια, οι «άγιοι» του παλαιοημερολογίτικου μοναστηριού συντηρούν και διαλαλούν καλά το μύθο τους. Βιομηχανία θαυμάτων, απαλλαγή από κακά πνεύματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες, αδιάκοπο κυνήγι του σατανά. «Θαύματα Α.Ε.» με κοινό από την εργατική, λαϊκή, μεσαία αλλά και αριστοκρατική τάξη.

Παυλοπέτρι, ένα από τα επτά βυθισμένα θαύματα του κόσμου

Το Παυλοπέτρι είναι αρχαία πόλη της εποχής του Χαλκού, στην Μινωική περίοδο, σήμερα βρίσκεται βυθισμένη σε βάθος έως 4 μέτρα μεταξύ της ομώνυμης σμαραγδένιας παραλίας και ομώνυμης νησίδας στην Ελαφόνησο.

B B C υποτιτλισμένο Η πόλη κάτω από τα κύματα... από GPtechnologies

Μία ομάδα επιστημόνων ερευνά τα ερείπια και καταφέρνει με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας να την ξαναζωντανέψει. Δείτε πως ζούσαν οι κάτοικοι της περιοχής αυτής τα σπίτια και τις καθημερινές τους ασχολίες. Η ομάδα επιστημόνων καταφέρνει με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας να την ξαναζωντανέψει. Δείτε πως ζούσαν οι κάτοικοι της περιοχής αυτής τα σπίτια και τις καθημερινές τους ασχολίες.

Καταγγελίες για τον Θάνατο του φαντάρου Νικήτα στην Σπάρτη…

00

Το ”Δίκτυο Φαντάρων Σπάρτακος”, επικαλουμενο μαρτυρίες συναδέλφων του άτυχου νέου, αποκαλύπτει ότι ο 22χρονος, που υπηρετουσε στην Σπάρτη, ήταν υπέρβαρος και υποστηρίζει ότι κανονικά θα έπρεπε να είχε βγει ”Ι-5”. Αναφέρει ότι ο στρατιώτης είχε κοπεί από μάγειρας στο Γύθειο για ιατρικούς λόγους  και ότι στη νέα μονάδα του, στην Σπάρτη, υπέφερε: Αγκομαχούσε  σε περπάτημα λίγων μέτρων,παραπονιόταν για πόνους, ”πνιγόταν” στον βήχα

Καψάλι Κύθηρα παλιό καρτ ποστάλ

πηγή
Nikos Desillas

Μυρτιδιώτισσα παλιό καρτ ποστάλ

πηγή
Nikos Desillas

ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΑΝΔΡΕΑ.


Είναι πλέον νόμος του κράτους, από το βράδυ της παρασκευής, η ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία,
Καθώς και η εφάπαξ καταβολή ολοκλήρου, του αρχικού ποσού οφειλής, με «μπόνους» την απαλλαγή των προστίμων και τόκων αυτού.
Με την ένταξη των οφειλετών στο πρόγραμμα αυτό, και με την άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων χρεών, θα υπάρξουν απαλλαγές εως και 100% από τα πρόστιμα.


Μεταξύ των οφειλόμενων, που ενδεχομένως να μην γνωρίζουμε είναι και τα ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ