Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

ΒΑΤΙΚΑ.ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ.ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...ΤΑΞΙΔΙ

Το 1952 ήταν στα σκαριά. το 1964 αγοράστηκε .
20 Οκτωμβρίου 2002 ημέρα Σάββατο έκανε το τελευταίο του ταξίδι .Και ημέρα Πέμπτη καταστράφηκε.

ΚΥΘΗΡΑ.ΚΑΡΑΒΑΣ ΠΑΛΙΟ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ

ΑΡΧΕΙΟ ADELIN FM

Πρόσληψης τριών (3) ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας .


 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «Πρότυπης Αναπτυξιακής Εταιρείας Κυθήρων Α.Ε.»
έχοντας υπόψη:
α) τις διατάξεις του άρθρου 1 παρ. 2 του Ν.3812/2009 «Αναμόρφωση συστήματος

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... ΜΕ ΤΟΥΣ "ΖΕΣΤΟΥΣ"ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


Ο ADELIN 107,3 WEB TV ΚΥΘΗΡΑ Στο Ιστορικό Γεράκι της Σπάρτης.Την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015 το απόγευμα ερχόμενοι απο τον Ταϋγετο επισκεφτήκαμε και το γραφικό Γεράκι Λακωνίας.
θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο, τον  φίλο μας κύριο Χρήστο Μπαλαμπάνο που μας βοήθησε και τα οργάνωσε όλα με τον καλύτερο τρόπο για να πραγματοποιήσουμε το μικρό μας οδοιπορικό.Στήν κάμερα του

Η ΤΟΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ."ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ"

 Το ανάγλυφο του Ταϋγέτου  που διαμορφώνεται από τις εναλλαγές των ορεινών όγκων,  δασών, φαραγγιών και χειμάρρων, προσδίδει στην περιοχή ιδιαίτερο φυσικό  κάλλος και προσελκύει   εναλλακτικές   μορφές  τουρισμού που σχετίζονται με το περιβάλλον, τις ορεινές αθλητικές δραστηριότητες και τις θρησκευτικές περιηγήσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ


Επίσκεψη Τατούλη – Τζανετέα στο Σκούρα Πυρι και στη Γέφυρα Πόρου…

0000000000000ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΑΤΟΥΛΗ – ΤΖΑΝΕΤΕΑ ΣΤΟ ΣΚΟΥΡΑ – ΠΥΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ

ΝΕΑΠΟΛΗ.Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων αποθεμάτων.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου) η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας θα πραγματοποιήσει ενημερωτική ομιλία/συζήτηση το Σάββατο 6 Ιουνίου και ώρα 18:30 με θέμα τις προκλήσεις που δέχεται το υδατικό μας σύστημα και την βιώσιμη διαχείριση των υδάτινων αποθεμάτων.
Ομιλίες και Ομιλητές:
Φίλης Χρήστος, Υδρογεωλόγος, Τμήμα Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος, Εθνικό κ

ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΦΙΛ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΧΩΡΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, ΚΥΘΗΡΑ 80100

Τ. 27360 31 718    mail@kytheraphoto.com




ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΦΙΛ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ


Σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων και την Κινηματογραφική Λέσχη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη αναγγέλλει την έναρξη, την επόμενη Πέμπτη 11/6, θερινού προγράμματος δωρεάν προβολών ποιοτικού κινηματογράφου στο προαύλιο της Βιβλιοθήκης. Τη δεύτερη και τέταρτη Πέμπτη κάθε μήνα του καλοκαιριού, στα πλαίσια του προγράμματος «Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη», θα παρουσιάζονται εναλλάξ μια ξένη και μια ελληνική ταινία αξιώσεων. Οι μεν θα έχουν φυσικά υπότιτλους στα ελληνικά, ενώ οι δε θα έχουν αγγλικούς υπότιτλους, ώστε να δοθεί μια μικρή έστω ιδέα του πλούτου της ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής στους ξένους επισκέπτες μας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!! Ο ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ 13 ΚΑΙ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015.ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13/06 ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 Π.Μ ΕΩΣ 13.00 Μ.Μ. ΚΑΙ ΑΠΟ 17.30 ΕΩΣ 21.00 ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/06 ΑΠΟ ΩΡΑ 09.30 Π.Μ. ΕΩΣ 14.00 Μ.Μ

Το Δημοτικό Σχολείο Ελαφονήσου συνδράμει το έργο άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας

trofima
Σε μία πολύ όμορφη κίνηση ενδιαφέροντος και ευαισθησίας προχώρησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Ελαφονήσου, μαζεύοντας έντεκα κούτες τρόφιμα, για να στηρίξουν το δίκτυο αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων.
Ο Όμιλος, άκρως ευαισθητοποιημένος απέναντι στα κοινωνικά προβλήματα, έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό και καθετοποιημένο δίκτυο με πέντε σπίτια αλληλεγγύης, που ενισχύουν καθημερινά πάνω από 1.000 οικογένειες, με τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κρεβάτια για τους άστεγους, ψυχολογική υποστήριξη και άλλες υπηρεσίες.πηγή http://laconialive.gr

ΒΑΤΙΚΑ ! ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ 1950


ΡΩΣΣΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ....ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ..ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ

Ρώσσικο πολεμικό πλοίο βρίσκεται έξω από την Χύτρα στο Καψάλι και κάνει περιπολία πιθανόν στα πλαίσια των νέων περιπολιών ρωσσικών πολεμικών στην Μεσόγειο.


Ανακοίνωση σχετικά με την εκμίσθωση της τουριστικής κατασκήνωσης, (Camping), Καψαλίου


ΛΑΚΩΝΙΑ.O ADELIN FM "ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ".{ ΦΩΤΟ }


Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπήλαια της Ελλάδας βρίσκεται καλά κρυμμένο στο νότιο άκρο της Πελοποννήσου, λίγα λεπτά από τη Νεάπολη. Η καταπράσινη ορεινή διαδρομή για το σπήλαιο ακολουθεί την ανατολική απόληξη του Πάρνωνα που σβήνει στο ακρωτήριο του Μαλέα.
Πλούσιο σε πυκνότητα και ποικιλία σχημάτων, χρωμάτων και μορφών, το σπήλαιο κατατάσσεται δεύτερο στο είδος του σε όλη την Ευρώπη. Τρία εκατομμύρια χρόνια χρειάστηκε η φύση για να δημιουργήσει τον απαράμιλλο λιθωματικό διάκοσμο και να πλάσει σώματα και μορφώματα μιας φαντασίας αμύθητης. Ανάμεσα στους θεόρατους κόκκινους και λευκούς «καταρράκτες», τις γιγάντιες πολύσχημες κολώνες, τις «κουρτίνες» και τα «σεντόνια» που ξεχύνονται σαν κέρινα ομοιώματα απ' την οροφή, φωλιάζουν «χταπόδια» και «κοράλια», «ελεφαντάκια» και «μανιτάρια», «πουλιά» και καρικατούρες, «εξωτικά φυτά» και μνημειώδη