Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΙΝΕΦΙΛ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Την Πέμπτη 25/6 στις 21:00, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων και την Κινηματογραφική Λέσχη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα προβάλλει τη δεύτερη ταινία στην σειρά  «Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη», την Μικρά Αγγλία του Παντελή Βούλγαρη (ελληνικά με αγγλικούς υπότιτλους).


Ώρα έναρξης όλων των προβολών, 9.00 μ.μ.

Είσοδος δωρεάν

Προαύλιο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυθήρων, Κοντολιάνικα


Οι Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη αποτελούν μέρος του

Φεστιβάλ Κυθήρων 2015, «Ταξίδι στα Κύθηρα»

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ: ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ - Τα Δελτία Τύπου και η Προπαγάνδα!

Ο κ. Δήμαρχος με τις αλεπάλληλες ανακοινώσεις, με κάθε τρόπο, προσπαθεί να καλύψει το κενό που δημιουργείται, από την έλλειψη οράματος, στόχων και αποτελέσματος!
Θα μπορούσε να το ανεχθεί κανείς αν διεπίστωνε ότι εκτός από την προσπάθειά του να ευλογήσει τα "γένια" του, δεν προσπαθεί με ανακριβή στοιχεία, να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για την προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Τελευταίο κρούσμα αυτής της τακτικής, στη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου στα Αντικύθηρα.
Στην προπαγανδιστική ανακοίνωση μεταξύ των άλλων, επανέλαβε για μιά ακόμη φορά ότι ο δρόμος προς την παραλία του Ποταμού υπέστη ολοκληρωτική καταστραφή, πριν από δύο χρόνια από αυθαίρετες επεμβάσεις!

Εκπαιδευτικό ταξίδι στα Κύθηρα

Ο Ιούνιος παραδοσιακά, είναι ο μήνας που κορυφώνονται τα εκπαιδευτικά ταξίδια των τουριστικών πρακτόρων, για τους καλοκαιρινούς προορισμούς που πωλούν στους πελάτες τους.
Ένας τέτοιος προορισμός είναι το γραφικό και πανέμορφο νησί των Κυθήρων, στο οποίο πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Herodotus Tours.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν σαράντα ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών γραφείων από Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη, Νάουσα, Φλώρινα, Βέροια και Γιαννιτσά, ενώ επιπλέον τους συνόδευσε η Liza Hatib από το τμήμα πωλήσεων της Astra Airlines. Μαζί τους και τα Omorfa Taxidia.


Όπως συνηθίζεται σε τέτοια ταξίδια, στόχος είναι να επισκεφτούν όσο περισσότερα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία γίνεται, να δουν τις παροχές τους, να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τις δυνατότητες αλλά και αδυναμίες του προορισμού γενικότερα, αλλά και φυσικά να διασκεδάσουν..

Πρόσκληση για την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 23-6-2015

ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΑΤΙΚΑ !!

Φωτογραφία της Δεσποινα Βαγγελόγλου.
Η χώρα μας τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα ταλανίζεται από μια οικονομική κρίση που έχει αγγίξει όλους μας. Δεν θα αναλύσω τα αίτια διότι δεν εμπεριέχεται στη θεματολογία της επιστολής μου αυτής αλλά ούτε έχω και τις δυνατότητες αυτές. Εδώ θα προσπαθήσω να καταθέσω τις σκέψεις μου με την ελπίδα να συμβάλλουν στον περιορισμό της κρίσης στην περιοχή των Βατίκων. Μία από τις κυριότερες πηγές εσόδων στον τόπο μας είναι ο τουρισμός. Η ιστορία αυτού του τόπου, η λαογραφία του ,οι φυσικές ομορφιές του ,ο ήλιος ,οι ακρογιαλιές το σπήλαιο ,το απολιθωμένο δάσος. οι

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ.Μια ακόμη Δικαστική περιπέτεια τελείωσε!

Φωτογραφία του Μιχάλης Πρωτοψάλτης.
Για μια ακόμη μέρα κάθησα στο εδώλιο του Κατηγορουμένου, η δέκατη έκτη ημέρα για το 2015!
Το έγκλημα; είχα ψηφίσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, το 2011 μαζί με άλλους συναδέλφους μου, να μην κλείσει το κατάστημα "Περιβόλι" στον Μυλοπόταμο, ιδιοκτησίας Καλλιόπης Αντωνιάδη!
Η κατηγορία, παράβαση καθήκοντος!
Επειδή δήθεν προκειμένου να οφελήσου