Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ !!

ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ !! Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο όμορφο περιβάλλον του ξενοδοχείου Kalimera Inn του Βασίλη Ψαρομάτη, σας περιμένουμε για μια βραδιά πλούσια , με μουσική και τραγούδι με το συγκρότημα "ΒΑΤΙΚΑ" !!! Στο μπουζούκι ο μοναδικός Μπάμπης Αρώνης, κιθάρα ο Νίκος Σαλέας, βιολί ο Βαγγέλης Περδικόγιαννης και αρμόνιο ο Παναγιώτης Μέντης ! Στο τραγούδι η έξοχη Ιλιάννα Δούκα !! Διασκέδαση μόνο στην Ελαφόνησο στις 9 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Kalimera Inn στα Νησιά της Παναγίας!!

ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ GLOUCESTER

Το καταδρομικό GLOUCESTER του Βρεττανικου Πολεμικού Ναυτικού, βυθίστηκε απο τη Γερμανική Αεροπορία μεταξύ Κυθηρων και Αντικυθήρων. Οι Άγγλοι ναυαγοί κατέληξαν στο Καψαλι, όπου οι κάτοικοι τους περιέθαλψαν. Προ ετών ήρθαν στο Καψαλι οι απόγονοι των ναυαγών, εντοιχίσανε πλάκα αναμνηστική στο οίκημα που κατέλυσαν οι ναυαγοί (Καζέρμα) και ευχαρίστησαν τα Κύθηρα για την ανθρωπιά
Πηγή φωτό 
Nikos Desillas

Ιστορικά στοιχεία 

Eleni Harou

ΔΑΒΑΚΗΣ.Tοποθέτηση για δημοψήφισμα και συμφωνία

Την ακόλουθη δήλωση δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δαβάκης:
Η αποτίμηση ενός εκλογικού αποτελέσματος όπως αυτό της 5ης Ιουλίου έχει άμεση συνάρτηση με το υποφαινόμενο ερώτημα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα οποιαδήποτε μέτρα.
Κατά τούτο λοιπόν είναι απόλυτα φυσιολογική η αντίδραση του λαού μας, μετά από πέντε χρόνια λιτότητας και περικοπών. Αλλά έχει και τη σοφία του το Σύνταγμα, όταν απαγορεύει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για δημοσιονομικούς λόγους.
Θα έλεγα μάλιστα ότι το 61% θα μπορούσε να είναι ακόμη περισσότερο λόγω ακριβώς τέτοιου διλήμματος. Συνεπώς το ποσοστό του ΟΧΙ δεν προξενεί εντύπωση, εντύπωση θα προξενούσε το αντίθετο. Ο στόχος της κυβερνήσεως με αυτό το δημοψήφισμα ήταν διπλός: Να βρει διέξοδο στο αδιέξοδο που είχε περιέλθει λόγω των ακατάσχετων και ανεκπλήρωτων υποσχέσεων που είχε δώσει και να μεταθέσει τις ευθύνες της πεντάμηνης άκαρπης πολιτικής της, στο λαό.
Τώρα όμως ήλθε η ώρα της αλήθειας, που όσο και αν κρύβεται πάντοτε υπερισχύει.

Έντεκα προσλήψεις για πυροπροστασία στο Δήμο Ευρώτα

pyrasfaleia
Ο δήμος Ευρώτα ανακοίνωσε την πρόσληψη έντεκα εργατών γενικών καθηκόντων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (από 13/7 έως και 12/9/2015), για κατεπείγουσες εποχικές και πρόσκαιρες ανάγκες προστασίας των δασικών εκτάσεων της περιοχής (πυροπροστασία – πυρασφάλεια).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν έως και την Πέμπτη 9 Ιουλίου να υποβάλουν αίτηση στο τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας του δήμου (δημοτικό κατάστημα Βλαχιώτη – 1ος όροφος). Αρμόδια είναι η υπάλληλος κ. Θεοδώρα Χαγιά (τηλέφωνο επικοινωνίας 27353 60217).
Πηγή  http://laconialive.gr

Ναυτικός Όμιλος Κυθήρων Περιμένοντας ... να βρούμε στέγη !!!

Σε 2 μέρες ξεκινούν τα μαθήματα ιστιοπλοίας και τα νέα ιστιοπλοϊκά σκάφη του Ναυτικού Ομίλου Κυθήρων περιμένουν υπομονετικά να λυθεί το πρόβλημα της στέγασης τους έξω από το παλιό συνεργείο του Μυλωνά στον πίσω γιαλό στο Καψάλι ... 

Η αποθήκη αυτή είναι χρόνια κλειστή και θεωρείται ο πλέον ιδανικός χώρος αποθήκευσης για τον Ν.Ο.Κυθήρων αφού απέχει μόλις λίγα μέτρα από την γλύστρα όπου θα ξεκινούν τα μαθήματα...

Ο χώρος αυτός ΣΙΓΟΥΡΑ δεν μπορεί να ξαναγίνει καρνάγιο καθώς τα περισσότερα σκάφη πλέον είναι πλαστικά αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής αντιδρούν έντονα αφού ένα νέο συνεργείο εκεί θα είναι τελείως ΠΑΡΑΝΟΜΟ !!!!