Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Από θαύμα σώθηκε από βέβαιο πνιγμό 70χρονος στο Γύθειο…

00000Από θαύμα σώθηκε 70χρονος σε παραλία του Γυθείου χθες Τρίτη κατά τις πρωινές ώρες. Ο 70χρονος ενώ κολυμπούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε βοήθεια από παρακείμενους λουόμενους. Εκείνοι τον έβγαλαν με προσοχή στην παραλία και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο τον μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Πηγή  report24.gr

Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

Την Πέμπτη 9/7 στις 21:00, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Κυθήρων και την Κινηματογραφική Λέσχη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα προβάλλει την τρίτη ταινία στη σειρά  «Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη», το περίφημο Blow Up του Michelangelo Antonioni (αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους).

Ώρα έναρξης όλων των προβολών, 9.00 μ.μ.
Είσοδος δωρεάν
Προαύλιο Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κυθήρων, Κοντολιάνικα

Οι Βραδιές Σινεφίλ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη αποτελούν μέρος του
Φεστιβάλ Κυθήρων 2015, «Ταξίδι στα Κύθηρα»


Επιστολή Επαγγελματιών Ποταμού προς τον Δήμο Κυθήρων




Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 8/7/2015 - Δραστηριότητες Δήμου

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Κυθήρων στις 7 Ιουλίου το απόγευμα υπό την προεδρία του κ. Λάζαρου Βέζου. Ο κ. Δήμαρχος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση προς το σώμα για όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες του Δήμου, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα εξής :

• Στην επίσκεψη γνωριμίας (Fam Trip) 45 εκπροσώπων μεγάλων ταξιδιωτικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας στα Κύθηρα (13 και 14 Ιουνίου) που στόχο είχε την παρουσίαση του νησιού ως νέου προορισμού. Ο κ. Δήμαρχος τόνισε τη σημασία της τουριστικής αγοράς της Β. Ελλάδας για το νησί, που ενισχύεται από τις απευθείας πτήσεις Θεσσαλονίκης – Κυθήρων με την Astra Airlines.