Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΝΗΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ.ΒΑΤΙΚΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΝΗΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ :::Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα γενικές μεταφορές  σε οποιοδήποτε προορισμό με δικά μας φορτηγά στην ώρα τους με συνέπεια ! 
Μεταφορές ζώντων ζώων. Επίσης με επαγγελματικό τρακτέρ, και με οργανωμένο αγροτικό εξοπλισμό, διεκπεραιώνουμε όλες τις αγροτικές σας εργασίες , όπως όργωμα,ψεκασμούς,καταστροφέα, μεταφορά ελαιοκάρπου στο ελαιοτριβείο καθώς και το λάδι στο σπίτι σας !!  
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΙΝΗΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ. Όλες οι εργασίες γίνονται με νόμιμο τρόπο και με όλα τα νόμιμα παραστατικά. Πληροφορίες: Δημήτρης Καλογερίνης Βάτικα .Τηλέφωνα επικοινωνίας 6980871626- 6932724539

ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ...ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΜΠΟΝΑΔΑ

 Ανάμεσα στο "Καλαδί" και την "Φυρή Άμμο" του Καλάμου βρίσκεται η "Κομπονάδα". Μεγάλη και ανοιχτή προς το Μυρτώο πέλαγος έχει καταγάλανα νερά και συνδυασμό βότσαλου και Λευκής άμμου. Όπως όλες σχεδόν οι παραλίες του νησιού, δεν είναι οργανωμένη αλλά η πολύ εύκολη πρόσβαση είναι ένα από τα ατού της μιας και μέχρι την παραλία καταλήγει ασφαλτόδρομος. Όπως και οι άλλες παραλίες με τον προσανατολισμό της "Κομπονάδας" οι ευνοϊκοί άνεμοι είναι ο νότιος και ο δυτικός ενώ για να πάτε πρέπει να κινηθείτε προς τα χωριά Τραβασαριάνικα ή Γουδιάνικα και να ακολουθήσετε τις πινακίδες προς την παραλία.

ΛΑΚΩΝΙΑ.“Πιλοτικό” Πρόγραμμα Διαχείρισης Απορριμμάτων στον Δήμο Ευρώτα…

0

Ο Δήμος Ευρώτα βρισκόμενος σε μία κατεξοχήν αγροτική περιοχή και αντιλαμβανόμενος την ανάγκη επανασχεδιασμού της πολιτικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων έχει προχωρήσει στην εφαρμογή ενός «πιλοτικού» προγράμματος. Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος υλοποιεί μεθόδους και πρακτικές που θα εξυπηρετούν αποτελεσματικότερα τους στόχους του Δήμου, αλλά και τις ανάγκες των πολιτών.

Η διαλογή στην πηγή, η ανακύκλωση, η κομποστοποίηση, η συλλογή ανακυκλώσιμων υλικών με το σύστημα ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ και η δημιουργία οικολογικής «νησίδας» αποτελούν επιβεβλημένες πλέον επιλογές για τη μείωση του όγκου απορριμμάτων και την ελαχιστοποίηση του κόστους διαχείρισής τους.

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΕΣΤΡΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ

Φωτογραφία του χρήστη Φιλαρμονική Ποταμού - Potamos Philharmonic.

Η Φιλαρμονική Ποταμού Κυθήρων, με την οικονομική υποστήριξη του Δήμου Κυθήρων, οργανώνει συναυλία στην μνήμη του μαέστρου και ιδρυτή της, Στράτη Θεοδωρακάκη την Κυριακή 19 Ιουλίου στις 9 το βράδυ στο προαύλιο της μονής του Οσίου Θεοδώρου έξω από τον Ποταμό.
H μπάντα της Φιλαρμονικής θα παίξει μία επιλογή κομματιών από το ρεπερτόριό της, υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Λευθέρη ενώ θα τραγουδήσουν και θα παίξουν στην μνήμη του κ. Στράτη, φίλοι και συνεργάτες της Φιλαρμονικής.
Επίσης θα τιμηθούν με απόδοση τιμητικής πλακέτας, τέσσερεις βετεράνοι της Φιλαρμονικής.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο Φεστιβάλ Δήμου Κυθήρων 2015 - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ. Αντάμωμα Ιππικών Συλλόγων και Έφιππων Λακωνίας.




                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

   Σας προσκαλούμε την  Κυριακή 18 Ιουλίου 2015 και ώρα 7:30μ.μ., στον χώρο του γηπέδου στην Πλύτρα, όπου θα γίνει Αντάμωμα Ιππικών Συλλόγων και Έφιππων Λακωνίας.

   Οι Επισκέπτες θα απολαύσουν, ελεύθερες βόλτες με άλογα, ιππασία σε ήπια μορφή και γνωριμία με έναν πολύτιμο φίλο του ανθρώπου.
  Στη συνέχεια θα προβληθεί ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του αλόγου και θα ακολουθήσει προβολή σχετικής ταινίας.
  Σας περιμένουμε όλους!

                                    Εκ του Νομικού Προσώπου

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΑΚΗ !!! ΚΑΣΤΡΟ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοχωρίου "Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"Σάς προσκαλεί στο παραδοσιακό πανηγύρι ! του Συλλόγου που θα γίνει το Σάββατο 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 Στόν προαύλιο χώρο της Αγίας Παρασκευής δίπλα στο κάστρο Μεσοχωρίου.
Κοντά μας το συγκρότημα της ΕΛΕΝΗΣ ΛΕΓΑΚΗ !!!!
Με μεγάλη χαρά θα σας περιμένουμε όλους.Προσιτές τιμές