Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 1960

Τους 118 πεσόντες στο Μονοδέντρι τιμά το ΚΚΕ Λακωνίας

Εκδήλωση τιμής για τους 118 αντιστασιακούς ΕΑΜίτες-κομμουνιστές που εκτελέστηκαν από τα στρατεύματα κατοχής στο Μονοδένδρι, διοργανώνουν την Πέμπτη 26/11, στις 11 το πρωί, η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ, το τοπικό παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και συγγενείς των θυμάτων.
Στη συνέχεια, θα μεταβούν στην τοποθεσία «Κοκκινολούτσα» για να τιμήσουν άλλους 45 ήρωες που, επίσης, εκτελέστησαν από τα στρατεύματα κατοχής.
Πηγή: http://lakonikos.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.Eκδήλωση με θέμα"Εναλλακτικός τουρισμός στη Νησιωτική Ελλάδα –Το παράδειγμα των Κυθήρων"

Ο Σύλλογος Ελλήνων Υπαλλήλων Διεθνών Οργανισμών (Σ.Ε.Υ.Δ.Ο.) και ο Ευρωβουλευτής κ.Μιλτιάδης Κύρκος έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν σε
Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες,την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα 4Q2 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Rue Wiertz 60.Η είσοδος είναι ελεύθερη. 


εκδήλωση με θέμα"Εναλλακτικός τουρισμός στη Νησιωτική Ελλάδα –Το παράδειγμα των Κυθήρων"Θα προβληθεί απόσπασμα από ντοκιμαντέρ του Mountain Channel TV(Κορέα – στα αγγλικά με ελληνικούς υποτίτλους)και του Κυθηραϊκού Ιδρύματος Πολιτισμού και Ανάπτυξης και θα ακολουθήσει συζήτηση με την συμμετοχή των Δημάρχων των Κυθήρων, της Σικίνου και της Σκύρου.Η βραδιά θα κλείσει με κοκτέιλ που θα προσφέρει ο κος Κύρκος.

Όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, εθνικότητα, ημερομηνία γέννησης και αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου) (τηλ: 02.284 74 89) στην ηλεκτρονική διεύθυνση:miltiadis.kyrkos@europarl.europa.eu το αργότερο έως τις 4 Δεκεμβρίου στις 12:00, ώστε να τους επιτραπεί ή είσοδος.

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.[VIDEO]ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑ.ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ.21/11/15

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΓ.ΠΕΛΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ,ΚΑΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ ΣΕ ΣΑΚΟΥΣ.