Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΧΕΣ ! ΑΠΟ ΤΟ "ΛΕΜΟΝΙ" ΣΤΟ ΚΑΨΑΛΙ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016


ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ 1964

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΒΟΙΩΝ

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων Αποστόλων, εύχεται η γέννηση του Θεανθρώπου και ο ερχομός του Νέου έτους, να χαρίσει υγεία, ευτυχία σε όλους και σας προσκαλεί στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου, που θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο του Μάρκου στα Βιγκλάφια, το Σάββατο 9 Γενάρη 2016, στις 8 το βράδυ.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες, ο Σύλλογος θα συνεχίσει τα παραδοσιακά έθιμα με τις χαμηλότερες τιμές και θα προσφέρει πλήρες βραδινό φαγητό, το κρασί, και την ορχήστρα με 15 Ευρώ, για να διασκεδάσουμε όλοι!
Σας περιμένουμε… για μια αξέχαστη βραδιά."

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΧΩΡΑ 01/01/2016. Επίσημη δοξολογία-κοπή πίτας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ - 01/01/2016 - Πρωτοχρονιάτικες Εκδηλώσεις


Με την καθιερωμένη επίσημη Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα Κυθήρων υποδέχθηκαν τα Κύθηρα τη νέα χρονιά 2016. Στη Δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ και παρέστη ο Δήμαρχος του νησιού κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Αρχών και κάτοικοι. 

Προηγήθηκε η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς στον Ιερό Ναό Αγ. Θεόδωρου Αλοϊζιανίκων, όπου όλως ιδιαιτέρως τιμάται ο Άγ. Βασίλειος.

Στη συνέχεια έλαβε χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Δήμου, στην αίθουσα του Δ.Σ. "Αρτέμιος Καλλίγερος", την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος.

Ο Δήμαρχος, που ήταν και ο τυχερός της ημέρας βρίσκοντας το φλουρί της Βασιλόπιτας, τόνισε "Ας μιμηθούμε δύο από τις αρετές του Μεγάλου Βασιλείου, την πραότητα και το ζήλο που εκείνος συνδύαζε με τρόπο μοναδικό, καθώς ήταν ταυτόχρονα ο πράος Επίσκοπος της Καισαρείας, αλλά και o δυναμικός ζηλωτής της πίστης. 
Αν στο νέο έτος έχουμε πραότητα και ζήλο, τότε το 2016 θα είναι καλλίτερο από το 2015". 

Στην τελετή της κοπής της Πίτας του Δήμου Κυθήρων παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι, μέλη του Δ.Σ., Τοπικοί Πρόεδροι, εκπρόσωποι των Αρχών και πολλοί κάτοικοι, ενώ οι υπάλληλοι του Δήμου φρόντισαν την άψογη διοργάνωση της τελετής και των κερασμάτων προς όλους τους παριστάμενους.
Οι εκδηλώσεις καλύφθηκαν από τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
------------------------------------------------------------------