Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Εξιχνιάσεις κλοπών και συλλήψεις στη Λακωνία

Την Πελοπόννησο «όργωναν» από τις 6 έως τις 15 Ιουνίου, αστυνομικοί της ΓΑΔ Πελοποννήσου στο πλαίσιο αστυνομικών επιχειρήσεων που οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.
  
Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 818 άτομα, προσήχθησαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα 148 άτομα και τελικά συνελήφθησαν τα 79, εκ των οποίων τρεις αλλοδαποί στη Λακωνία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  
Μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, εξιχνιάστηκαν τρεις κλοπές σε κατοικίες και κατάστημα τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σπάρτης. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ενός 21χρονου Έλληνα.
  
Συνολικά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ελέγχθησαν 736 οχήματα και βεβαιώθηκαν 280 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. - See more at: http://www.lakonikos.gr

Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής ΨΗΦΙΣΜΑ

ΨΗΦΙΣΜΑ
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατά την 21η Συνεδρίαση του στις 16.06.2016 συζήτησε, σχετικά με το ¨Μνημόνιο Συναντίληψης¨(Memorandum Of Understanding –MOU) μεταξύ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) της HELLENIC Global I.S.A. και της Lamda Development S.A για το ¨Ελληνικό¨. 
Τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου σημειώνουμε τα παρακάτω:
• Η θέση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού σύμφωνα με την πρόταση των Δήμων της περιοχής και του ΕΜΠ (Δεκέμβριος 2010). Είναι μία πρόταση οικονομικά εφικτή και βιώσιμη. 
• Η διαχείριση των ακτών της Αττικής οι οποίες αποτελούν το συγκριτικό πλεονέκτημα της, πρέπει να περιέλθει επιτέλους στα αιρετά θεσμικά όργανα που βρίσκονται εγγύτερα στους πολίτες, δηλαδή τον Α΄ και Β΄ βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης εξασφαλίζοντας στο σύνολό τους την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών.
• Η πολύχρονη και εσκεμμένη εγκατάλειψη του χώρου αποτέλεσε διαχρονικά ένα από τα επιχειρήματα για να αιτιολογηθεί η υπογραφή της λεόντειου σύμβασης το 2014 και του Συμφώνου Κατανόησης. 
• Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας αλλά και την συνεπή στάση μας που αφορά την αξιοποίηση του Ελληνικού, 21 μήνες τώρα, είμαστε αντίθετοι στο πρόσφατο Σύμφωνο Κατανόησης –MOU, το οποίο παρά τις όποιες προσπάθειες θετικών τροποποιήσεων, η προωθούμενη λύση στο σύνολό της, δεν ικανοποιεί τις χρόνιες διεκδικήσεις μας.
Επισημαίνουμε ότι ακόμη και σήμερα το σύνολο των ντοκουμέντων που αφορούν το χώρο του πρώην Αεροδρομίου του Ελληνικού παραμένουν άγνωστα στους πολίτες και τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, γεγονός που θεωρούμε ανεπίτρεπτο. Ως εκ τούτου ζητάμε τόσο το πρόσφατο Μνημόνιο Συναντίληψης όσο και η υφιστάμενη Σύμβαση να δημοσιοποιηθούν άμεσα και να κατατεθούν στο φως της ημέρας. Αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολίτη να μάθει ακριβώς τι θα γίνει στην περιοχή. Η διαφάνεια είναι δύναμη και δεν πρέπει να την φοβάται κανένας.
• Κανένα σχέδιο που αφορά το χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού δε μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς να έχουν γνώση και λόγο η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού. Χωρίς διαβούλευση δεν μπορούν να επιβληθούν τετελεσμένα. Οποιαδήποτε επέμβαση στο χώρο οφείλει να έχει την απαραίτητη κοινωνική αποδοχή. Σε αντίθετη περίπτωση η Περιφέρεια θα κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διαφυλάξει τα συλλογικά κοινωνικά συμφέροντα.
Τέλος θέλουμε να σταθούμε σε τρεις πιο εξειδικευμένες πτυχές του όλου θέματος που έχουν ειδική βαρύτητα για την Περιφέρεια Αττικής και τους όμορους Δήμους:
• Τον κρίσιμο από περιβαλλοντικής και οικονομικής άποψης τομέα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων. Τόσο τα Τοπικά Σχέδια Διαχείρισης Απορριμμάτων των Δήμων όσο και ο Περιφερειακός Σχεδιασμός Διαχείρισης Απορριμμάτων περιέχουν πρόβλεψη για χώρους διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή του Ελληνικού. Πρόκειται για αποφάσεις και επεξεργασμένους σχεδιασμούς που δεν μπορούν να αγνοηθούν ή να ανατραπούν. 
• Τα εμπράγματα δικαιώματα της Περιφέρειας Αττικής εντός της περιοχής και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ και το οικόπεδο έκτασης 42 στρεμμάτων. Η Περιφέρεια Αττικής δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να απεμπολήσει τα δικαιώματά της και θα διεκδικήσει τη δημόσια περιουσία της όπως έπραξε πριν από λίγους μήνες με την προσφυγή της στο Σ.τ.Ε., αλλά και με την παραίτηση του εκπροσώπου της από το Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε .εκφράζοντας τη διαφωνία της. 
• Την αλλοίωση του χαρακτήρα της περιοχής λόγω του προβλεπόμενου εξαιρετικά υψηλού συντελεστή δόμησης και του προβλεπόμενου casino και το πλήγμα στην εμπορική δραστηριότητα, ειδικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, από τη δημιουργία πληθώρας εμπορικών κέντρων (τύπου mall).
Τα παραπάνω αποτελούν το πλαίσιο με το οποίο θα πορευτεί το επόμενο χρονικό διάστημα η Περιφέρεια Αττικής.

Σε επίπεδο Υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς θα βρίσκεται αύριο Σάββατο 18/6 το νησί μας

Σε επίπεδο Υψηλής επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς θα βρίσκεται και αύριο Σάββατο 18/6 το νησί μας σύμφωνα με τον χάρτη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Προσοχή σε όλους τους συμπολίτες μας.
Σε περίπτωση που αντιληφθείτε πυρκαγιά ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ 2736 0 33199  2736 0 34376

ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ. ΚΥΘΗΡΩΝ

Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις,συγκίνηση,μουσική και πολλύ κέφι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου το βράδυ στο προαύλιο του Λυκείου.

Πολλά συγχαριτίρια στους διωργανωτές της υπέροχης βραδιάς και στους μαθητές της Γ τάξης που αποφοίτησαν καλή σταδιοδρομία.
Το ταξίδι συνεχίζεται...

Σεμινάριο Προπονητών Cheer Dance Level 1 Διεθνές δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading

Δελτίο Τύπου No 21
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016
Σεμινάριο Προπονητών Cheer Dance Level 1
Διεθνές δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Cheerleading

Στους ρυθμούς του 5ου Πανελληνίου Ανοιχτού Πρωταθλήματος θα είναι όλοι οι φίλαθλοι του cheerleading το προσεχές Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2016 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (Tae Kwon Do). H Ελληνική Ένωση Cheerleading, θέλοντας να ανεβάζει επίπεδο κάθε χρόνο το άθλημα, διεξάγει το διήμερο Δευτέρα 20 και Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, σεμινάριο προπονητών Cheer Dance Level 1, δίνοντας έτσι στους επιτυχόντες,διεθνές δίπλωμα από την Παγκόσμια Ομοσπονδία του αθλήματος. Τα σεμινάρια, που θα έχουν διάρκεια 8 ωρών την κάθε ημέρα θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ένωσης στην Βάρη, Ηφαίστου 4.
Το πρόγραμμα των σεμιναρίων:
Δευτέρα 20/6 13:00-21:00
Τρίτη 21/6 09:00-17:00
Τόσο η διεξαγωγή του σεμιναρίου, όσο και οι εξετάσεις για τους υποψηφίους προπονητές από τους αρμόδιους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading, θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά, αλλά και στα ελληνικά.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι διαθέτουν έστω μία από τις προϋποθέσεις:
Γυμνάστριες – Δασκάλες χορού (hip hop – jazz – latin κ.λπ)
Προπονήτριες Αθλητικών Συλλόγων.
Απόφοιτοι ιδιωτικών σχολών Aerobic & Fitness
Φοιτητές – τριες   Γυμναστικής Ακαδημίας
Την ημέρα του σεμιναρίου, πρέπει να προσκομιστεί επίσημο χαρτί που να διαπιστώνει ότι ο συμμετέχον διαθέτει κάποια από τις παραπάνω προϋποθέσεις, ειδάλλως ο συμμετέχον λαμβάνει μόνο πιστοποιητικό παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή στα σεμινάρια προπονητών στο cheerleading.gr.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Δελτίο Τύπου No 20
Αθήνα, Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016
Με την συμμετοχή 179 ομάδων 
το 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα 
Cheer 2016
Το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 
στο Κλειστό Π. Φαλήρου (
Tae Kwon Do)
Περισσότεροι από 1.200 αθλητές και αθλήτριες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 5ο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Cheer, που θα διεξαχθεί στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do), το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου 2016, από τις 10:00 το πρωί. Από κάθε άκρη της Ελλάδας, συμπληρώνεται το παζλ των 179 ομάδων που θα λάβουν μέρος στην 5η στροφή της διοργάνωσης. Πιο συγκεκριμένα οι συμμετοχές προέρχονται από Κέρκυρα, Λαμία, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Αντίπαρο, Βέροια, Πάτρα, Αίγιο, Κρανίδι, Άστρος Κυνουρίας, Καλλιθέα, Γλυφάδα, Ίλιον, Θεσσαλονίκη, Λιβαδειά, Ωρωπός, Θήβα, Μοσχάτο, Περιστέρι, Πατήσια, Ηλιούπολη, Πειραιά, Νέα Σμύρνη, Άγιους Αναργύρους και Βάρη.
«Το cheerleading κάθε χρόνο κάνει σταθερά βήματα ανάπτυξης, γεγονός που αποτυπώνεται στην εντυπωσιακή αύξηση των συμμετοχών. Η σωστή και σοβαρή δουλειά που γίνεται από όλους τους εμπλεκόμενους τόσο της Ελληνικής Ένωσης, όσο και κάθε προπονητή και αθλητή ξεχωριστά, είναι τα αίτια αυτής της ανάπτυξης. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα στο όνειρο και εμείς, ζούμε για να πραγματοποιήσουμε κάθε μικρή ή μεγάλη επιθυμία», αναφέρει η υπεύθυνη της Ελληνικής Ένωσης Cheerleading και διοργανώτρια του 5ου Πανελληνίου Ανοιχτού ΠρωταθλήματοςCheer 2016, Ευαγγελία Κρητικού, συμπληρώνοντας: «Εύχομαι κάθε επιτυχία σε όλες τις ομάδες και όλα τα παιδιά».
Οι 2 πρώτοι νικητές των κατηγοριών Teens Large & Senior Large, αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheer 2016, που θα διεξαχθεί στην Αυστρία, 2 και 3 Ιουλίου 2016. Παράλληλα οι 3 πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας χωρίς περιορισμούς, θα αποκτήσουν δικαίωμα για την συμμετοχή τους στο European Open 2016. Οι κριτές των αγώνων, όπως κάθε χρόνο, είναι πιστοποιημένοι κριτές και προέρχονται από την Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.
Οι αγώνες διεξάγονται από την Ελληνική Ένωση Cheerleading και τελούν υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Cheerleading.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΓ 1. Επισυνάπτονται φωτογραφίες
ΥΓ 2. Για οποιαδήποτε πληροφορία, 6974556145





1o Laconia Summer Basketour «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο» στη Μονεμβασιά από 8 έως 13 Αυγούστου 2016



Δελτίο Τύπου Νο 1
Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016


1o Laconia Summer Basketour

«Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο»
στη Μονεμβασιά από 8 έως 13 Αυγούστου 2016





Η Μονεμβασιά φοράει τα… αθλητικά της και υποδέχεται το 1ο Laconia Summer Basketour 2016, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γήπεδο των Μολάων από τις 8 έως τις 13 Αυγούστου 2016. Περισσότεροι από 300 επαγγελματίες και μη αθλητές, θα αγωνιστούν με σύνθημα «Βάζουμε καλάθι στον παιδικό καρκίνο», καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί υπέρ του συλλόγου ΦΛΟΓΑ.



«Η Δημοτική Αρχή πιστεύει βαθύτατα και υποστηρίζει με θέρμη τον αθλητισμό, επιζητώντας την ολοένα και μεγαλύτερη ενασχόληση των πολίτων της. Προς επίτευξη του σκοπού αυτού επιδιώκει τη συχνή φιλοξενία και διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων», αναφέρει ο δήμαρχος Μονεμβασιάς, Ηρακλής Τριχείλης.



Από την μεριά της, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Μονεμβασιάς, Παναγιώτα Αλειφέρη τονίζει: «Η συνεργασία που προέκυψε με πρωτοβουλία του αθλητικού συλλόγου Α.Π.Ο.Ε.Λ. και της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. έχει ως σκοπό τη δημιουργία μιας καλοκαιρινής αθλητικής διοργάνωσης υψηλών προδιαγραφών».



Το αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης θα περιλαμβάνει πρωτάθλημα πέντε εναντίον πέντε (5on5), αθλητικών σωματείων αλλά και ανεξάρτητων ομάδων, που θα σχηματιστούν από τους εκδρομείς και τουρίστες του καλοκαιριού. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και πρωτάθλημα τριών εναντίον τριών (3on3) για παιδία από δώδεκα (12) έως δεκαοχτώ (18) ετών. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ όλοι όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο τις μέρες των αγώνων, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και επιδείξεις άλλων αθλημάτων που καλλιεργούνται στο Δήμο Μονεμβασιάς αλλά και μουσικοχορευτικών προγραμμάτων από τοπικούς συλλόγους.



«Το Laconia Summer Basketour είναι μια διοργάνωση που έρχεται για να καθιερωθεί. Πρόκειται για μια διοργάνωση που ξεπερνά τον αμιγώς μπασκετικό της χαρακτήρα και επεκτείνεται σε όλη την κοινωνία καθώς περιλαμβάνει πολλές παράλληλες δράσεις από τοπικούς συλλόγους, φιλανθρωπική προσφορά αλλά και πολλή διασκέδαση. Στόχος μας είναι ολόκληρος ο Δήμος Μονεμβασιάς αλλά και οι εκδρομείς του καλοκαιριού να παίξουν μπάσκετ και να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή», υποστηρίζει ο διοργανωτής, Αλέξανδρος Τσάκωνας.



Κατά την διάρκεια των αγώνων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να μιλήσουν από κοντά και να συζητήσουν με επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές αλλά και να τους δουν να αγωνίζονται στα πλαίσια του αγώνα επίδειξης που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων.



Τέλος μια μέρα πριν την λήξη της διοργάνωσης, την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο party του Laconia Summer Basketour, με τους Μύρωνα Στρατή και Ησαΐα Ματιάμπα να τραγουδούν συνοδευόμενοι από ένα εξαιρετικό bartending show από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του είδους Παναγιώτη Γκοβάτσο. Κατά την διάρκεια της συναυλίας θα βραβευτούν οι αθλητές που διακρίθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του «Laconia Summer Basketour».



Χορηγοί του Laconia Summer Basketour είναι οι: Attica Welth, Biogreco, Petra Summer Club, Pricess Kyniska Suites, Hotel Lazareto, Enetiko Café Coctail Bar, Ημίχρονο Σπορ, Οπτικά Κότσαλης, Τζάντε.



Το Laconia Summer Basketour συνδιοργανώνεται από τον  Δήμο Μονεμβασιάς και τον αθλητικό σύλλογο ΑΠΟΕΛ, με την στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.









ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ









ΥΓ 1. Επισυνάπτεται φωτογραφία
ΥΓ 2. Για οποιαδήποτε πληροφορία, 6974556145


Ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Γυθείου στα παιδιά του 2ου Δημοτικού Σκάλας



Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2016 - Κύθηρα Πρόγραμμα

Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής 2016 - Κύθηρα 

Σαββατο 18 Ιουνίου

Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων 'Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης'
Soundscaping, Ώραριο λειτουργίας: 13:30 - 19:30
The Sound of Kythera

Σχολείο/Αγία Πελαγία/Κύθηρα
Λαϊκά και Ρεμπέτικα, Ώρα Έναρξης: 21:00
“Συνήθεις Ανύποπτοι” 

Χώρα-Κύθηρα - Βεράντα cafe
The Best of Lounge Collections, 20.00-00.00

Χωρα-Κυθηρα  IL MERCATO CAFE-BAR
Rock Party, Ώρα Έναρξης: 22:00
DJ set

Καψαλι Κυθηρα  Banda-Landra
Rock 80’s, Ώρα Έναρξης: 22:00
DJ set

Καψαλι Κυθηρα - Fox Anglais
Greek Modern Vibes: 21:00 
Dj Summer
Warm up ArisThe Fox

Πλατεια Αμμος  Βαρκούλα
Λαϊκό τραγούδι, 60s-70s-80s, ‘Ωρα Έναρξης: 21:00
“Σταλιά – Σταλιά”

Κυριακή 19 Ιουνίου
Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων «Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης»
Soundscaping, Ώραριο λειτουργίας: 07:00-10:30 & 13:00-18:30
The Sound of Kythera

Ποταμός - Παραδοσιακό Καφενείο Καρίνος
Λαϊκά & Ρεμπέτικα, Ώρα Έναρξης:13:00 
“Συνήθεις Ανύποπτοι” 

Χώρα – Μερκάτο 
Rock Party, Ωρα Έναρξης: 22:00
Dj Set

Χώρα - Koύκος
Rock-Indie-Blues
"Κoukos Tea Party"(έκπτωση 20% έως 22.00)

Καψάλι – Ζείδωρος Center for the Arts
Μεικτό Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο, Ώρα Έναρξης: 20:00
Μαθητική Συναυλία Ωδείο Αναγέννηση Κυθήρων

Καψάλι - Banda Landra 
Groovy Dj, Ωρα Έναρξης: 22:00
Funky Baker

Καψαλι - Fox Anglais
Greek Modern Vibes: 21:00 
Dj Summer
Warm up ArisThe Fox

Παράλληλα Δρώμενα:
Καψάλι – Follow Your Art Gallery, Ώρα Έναρξης: 20:00
Έκθεση Ζωγραφικής, Δάκρυα στην Έρημο
Κριστέλλα Δημητρίου 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΟΡΚΟΜΩΣΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΕΓΧΩΡΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΥΘΗΡΩΝ-ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ


ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΚΥΘΗΡΩΝ !!

Μουσικές βραδιές όλο το καλοκαίρι ,διοργανώνουν τα καταστήματα του Ποταμού, αρχίζοντας από αυτό το Σάββατο 18 Ιουνίου!!! Ζωντανή μουσική με κέφι , τραγούδι χορό και εκλεκτά φαγητά !! Δεν σταματάμε εδώ !! Συνεχίζουμε για όλο το καλοκαίρι κάθε Παρασκευή βράδυ για ξεφαντώματα με νύχτες καλοκαιρινές μαγικές που θα σας μείνουν αξέχαστες !! Εμείς οι νησιώτες τραγουδάμε την ζωή τον έρωτα την αγάπη !! Έλα και συ μαζί μας να το ζήσεις !!!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ.ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΛΑΚΩΝΙΑΣ



Πληρ. : Νίκος Ι. Κουφός

Τηλ. : 6932370777



 ΣΠΑΡΤΗ

                       

                                                                                       Σπάρτη, 17 Ιουνίου 2016







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνέλευσης, που πραγματοποίησε η  Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Λακωνίας, την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016 στη Σπάρτη. Κατά τη διαδικασία εγκρίθηκαν οι Εφορευτικές Επιτροπές που θα έχουν την ευθύνη για τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών κατά Δήμο, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 για την εκλογή οργάνων των Αποκεντρωμένων Οργανώσεων του Κινήματος.

Τα Μέλη του ΠΑΣΟΚ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, αφού άκουσαν από τον Γραμματέα τα πεπραγμένα της απερχόμενης Νομαρχιακής, τα οποία και ενέκριναν,  ενημερώθηκαν για τη διαδικασία των Εκλογών και εν συνεχεία ανέπτυξαν μια πολύ γόνιμη συζήτηση γύρω από την πορεία του Κινήματος και την ανάγκη ενδυνάμωσής του, ώστε αυτό να αποτελέσει και πάλι μια ισχυρή πολιτική δύναμη που θα πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.





Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕ





ΝΙΚΟΣ Ι. ΚΟΥΦΟΣ