Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΛΑΚΩΝΙΑ,Σύλληψη 26χρονου στο Γύθειο για ναρκωτικά

Συνελήφθη 26χρονος στο Γύθειο με μικροποσότητα κοκαΐνης
Συνελήφθη, το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 το απόγευμα, στο Γύθειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, 26χρονος Έλληνας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε.
ΠΗΓΗ  http://githio-click.gr/

Κύθηρα: Η Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος απορρύπανε τρεις παραλίες [pics]

Την ολοκλήρωση των εργασιών καθαρισμού στις παραλίες Αγία Πελαγία, Μεταξούλα (τοπωνύμιο) και Φούρνοι των Κυθήρων ανέλαβε η εξειδικευμένη εταιρεία Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε. (ΤΠΠ).
Η ΤΠΠ ολοκλήρωσε το έργο σε συνέχεια περιστατικού ρύπανσης που σημειώθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2015, καθώς οι προηγούμενες εργασίες καθαρισμού είχαν παραμείνει ημιτελείς από τον περασμένο Δεκέμβριο.
Έτσι, τα συνεργεία της Τεχνικής έφτασαν στο νησί στις 31 Μαΐου 2016  και παρέμειναν για δύο βδομάδες παρέχοντας υπηρεσίες απορρύπανσης με εξειδικευμένο εξοπλισμό και όλα τα απαραίτητα υλικά και μέσα.
Η ΤΠΠ διακρίνεται για την βαθιά και πολυετή εμπειρία σε θαλάσσιους καθαρισμούς, καθώς στο παρελθόν έχει κληθεί να αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης που έχουν συμβεί στη χώρα μας.
Συγκεκριμένα, εκτός από τον καθαρισμό των προαναφερθεισών παραλιών η ΤΠΠ ανέλαβε και διεκπεραίωσε τη συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων προς τον χώρο της τελικής διάθεσης και επεξεργασίας.
Επιπλέον, ανασυσκευάστηκαν και απομακρύνθηκαν και τα απόβλητα που είχαν συλλεχθεί και παραμείνει στο νησί εκτεθειμένα από προηγούμενες εργασίες.
Πηγή http://www.econews.gr/



Live Ελληνικές Μουσικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα που δεν θα...ΕΠΡΕΠΕ κανείς να χάσει!


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απορρύπανσης σε παραλίες των Κυθήρων


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απορρύπανσης στις παραλίες Αγίας Πελαγίας, Μεταξούλας και Φούρνοι στα Κύθηρα από την εξειδικευμένη εταιρεία Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.
Η εταιρεία ολοκλήρωσε το έργο σε συνέχεια περιστατικού ρύπανσης που εκδηλώθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 2015, καθώς οι εργασίες καθαρισμού είχαν παραμείνει ημιτελείς από τον περασμένο Δεκέμβριο.


Τα συνεργεία έφτασαν στο νησί στις 31 Μαΐου και παρέμειναν για δύο βδομάδες παρέχοντας υπηρεσίες με εξειδικευμένο εξοπλισμό, υλικά και μέσα, ως αποτέλεσμα της πολυετούς  εμπειρίας στο αντικείμενο, καθώς στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει όλα τα μεγάλα περιστατικά θαλάσσιας ρύπανσης που έχουν  συμβεί  στη  χώρα μας.
  
Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού στις παραλίες Αγίας Πελαγίας, Μεταξούλας (τοπωνύμιο) και Φούρνοι, όπως επίσης και συλλογή και μεταφορά των αποβλήτων προς τελική διάθεση. 
 

Επιπλέον, ανασυσκευάστηκαν και απομακρύνθηκαν και τα απόβλητα που είχαν συλλεχθεί και παραμείνει στο νησί εκτεθειμένα από προηγούμενες εργασίες.
----------------------------------
Πηγή:   Ναυτεμπορική 
----------------------------------

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ !

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του Ευρωπαϊκού φεστιβάλ μουσικής, για την υπέροχη βραδιά! Τον στη κυριολεξία, ακούραστο Παναγιώτη Γιαννιωτη! Την όμορφη Νασταζια στην οποία ευχόμαστε δύναμη! Τα αγγελάκια του ωδείου με τις υπέροχες φωνές! Το χορευτικό συγκρότημα της Αγίας Πελαγίας για την αρμονική συγχρονισμένη εμφάνιση! Τη συγκηνιτικη συμμετοχή της Φιλαρμονικής μας, της οποίας η κάθε εμφάνιση ειναι η συνεχεια του μεγάλου έργου του Τσαμπιρα μας!! Μπράβο σε ολα τα παιδια που κρατούν το θεσμό αυτο ζωντανό! Ευχαριστούμε ολα τα μουσικά σχήματα με τους ωραίους οργανοπαίχτες και τις όμορφες φωνές! Τους αφανεις ήρωες, Παναγιώτη Κομηνο και την ομάδα του για τα ηχητικά και το φωτισμό! Το Στέλιο Σκλάβο για την επιμέλεια της κατασκευής του βάθρου! Το Μυλοποταμιτακι Θανάση Στρατηγό για τον καθαρισμό και το φωτισμό της περιοχής! Ευχαριστούμε το Δήμο Κυθηρων, υπό την αιγίδα του οποίου εκτελούνται τέτοιες εξεταστικές και ποιοτικές εκδηλώσεις! Ευχαριστούμε ολο το κόσμο που έδωσε κέφι στο Μυλοποταμο!
Πηγή
Kalliopi Karidi

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ&ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ 2016


ADELIN WEB TV ΚΥΘΗΡΑ.ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΤΙΚΩΝ

Ενα ακόμα υπέροχο βράδυ στην παραλία της Νεάπολης απο το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων την Κυριακή 19 Ιουνίου παραμονή του Αγίου Πνεύματος.

Μια εκδήλωση που καταχειροκροτήθηκε απο μικρούς και μεγάλους

Ακολουθεί  το video για περισσότερο ρεπορταζ !


ΛΑΚΩΝΙΑ.Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη

protes voitheies
Σεμινάριο πρώτων βοηθειών θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη το Σάββατο 25 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6937010544 (Γεωργία Αθανασοπούλου).

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας

Με τον Ευάγγελο Κούλα στη θέση του προέδρου προχωρά η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Λακωνίας. Η συγκρότηση του υπόλοιπου διοικητικού συμβουλίου, όπως αυτή προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 15ης Ιουνίου, έχει ως εξής: Αντώνιος Πουλάκος (αντιπρόεδρος), Αθανάσιος Ρασσιάς (γενικός γραμματέας), Γρήγορης Καργάκος (αναπλ. γεν. γραμματέας), Νικόλαος Γεωργανές (ταμίας), Τζανέτος Δαμηλάκος (δημ. σχέσεων – τύπου), Παναγιώτης Παυλάκος (οργανωτικός γραμματέας), Ηλίας Χρυσικάκος (μέλος) και Ελευθέριος Κουμάνδαρος (μέλος).

Δωρεάν προληπτικός έλεγχος για καρκίνο του μαστού στο Δήμο Μονεμβασίας

Ο δήμος Μονεμβασίας και οι εθελοντές ιατροί της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας – Ίαση Στήριξη (ΕΜΕΙΣ) προγραμματίζουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού σε γυναίκες του δήμου χωρίς διαγνωσμένη νόσο, με προτεραιότητα σε εκείνες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον έλεγχο είναι να επικοινωνήσουν οι ενδιαφερόμενες με το ΚΕΠ Υγείας του δήμου μέχρι την Τετάρτη 20 Ιουλίου στα τηλέφωνα 27323 60570 (κ. Τζάκα) και 27323 60536 (κ. Μπατσάκη).
Το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής του προληπτικού ελέγχου, μαζί με τυχόν οδηγίες, θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του δήμου μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής. Η διαμόρφωση του προγράμματος και η επιλογή του τόπου διεξαγωγής των εξετάσεων θα γίνει με κριτήρια τον αριθμό των συμμετεχουσών και τον τόπο διαμονής τους.

ΒΑΤΙΚΑ."Βούλιαξε" η Ελαφόνησος: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επισκέπτες στο πορθμείο του νησιού

Μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες που επέλεξαν το πανέμορφο νησί της Ελαφόνησου για να περάσουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αφού αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι και δύο ώρες για να επιβιβαστούν στο φέρι μποτ από και προς τη Νεάπολη στην Πελοπόννησο.

Ο λόγος για τις καθυστερήσεις δεν είναι άλλος από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, που τα φέρι μποτ δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν εγκαίρως, ενώ στη συγκεκριμένη γραμμή -καθώς πρόκειται για πορθμείο- δεν γίνονται εκ των προτέρων κρατήσεις των εισιτηρίων, παρά μόνο επί τόπου.

Η ομορφιά της Ελαφόνησου και οι μαγευτικές της παραλίες όμως σίγουρα ανταμείβουν...

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που έστειλε στο zougla.gr αναγνώστρια της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας.



 







Στείλτε τις καταγγελίες σας στο Info@zougla.gr .
Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

“Η Μάχη του Διρού” Πρόγραμμα Εορταστικών Εκδηλώσεων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΝ

Όπως γνωρίζετε η περιοχή των Βατίκων αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα λειψυδρίας. λόγω της ανομβρίας. Παρακαλώ όπως φροντίσετε: 1. Το νερό ύδρευσης να χρησιμοποιείται μόνο για οικιακή χρήση και όχι για πότισμα κηπευτικών ,δέντρων κ.λπ. 2. Το πότισμα των λουλουδιών ,να γίνεται βραδυνές ώρες μετά τις 20:00 και με περιορισμένη ποσότητα νερού. 3. Να φροντίσετε να μην υπάρχουν νερά και σαπουνάδες στους δρόμους γιατί είναι επικίνδυνο για τους πεζούς και οδηγούς. - Ακόμη,σχετικά με την καθαριότητα : 1.Απαγορεύεται η ρίψη κλαδιών από καθαρισμό δέντρων.κ.λ.π. μέσα η δίπλα από τους κάδους απορριμάτων. 2. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να βγάλει βαριά αντικείμενα στο δρόμο,πρώτα θα ενημερώνεται ποια μέρα θα βγει το αυτοκίνητο του Δήμου για τα αντικείμενα και μετά θα τα βγάζει στο δρόμο. Τηλέφωνο επικοινωνίας :6936271953 Οι Πρόεδροι των κοινοτήτων Μάρκος Παναγιώτης & Μπατζάκης Κωνσταντίνος

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Τ.Κ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΒΟΙΩΝ

Παρακαλούμε όπως φροντίσετε για τον καθαρισμό των οικοπέδων από αγριόχορτα,κλαδιά θάμνους κ.λ.π.  εντός των οικισμών Αγίου Γεωργίου -Μ.Σπηλιάς -Βιγκλαφίων και την απομάκρυνση αυτών από τα οικόπεδα προκειμένου να αποφύγουμε πιθανές εστίες φωτιάς και να μην έχουμε τα δυσάρεστα αποτελέσματα της 17ης Ιουλίου 2015.
΄Οσα οικόπεδα δεν καθαριστούν ,θα γίνει καταγραφή τους και θα σταλούν τα ονόματα των ιδιοκτητών στην Αρμόδια Υπηρεσία για περαιτέρω ενέργειες.
Παρακαλούμε ,ακόμη,να γίνει καθαρισμός των κλαδιών δέντρων που προεξέχουν στους αγροτικούς δρόμους και εμποδίζουν την διέλευση των οχημάτων ( πυροσβεστικών κ.λ.π. )

Οι Πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων 

Αγίου Γεωργίου     Βοιών Παναγιώτης Μάρκος
Αγίων Αποστόλων Βοιών Κωνσταντίνος Μπατσάκης
 

ΚΑΣΤΡΟ ΧΩΡΑΣ.το Ένετικό κτίσμα της φρουράς. 1960

 1960. Είναι στην είσοδο του Κάστρου το Ένετικό κτίσμα της φρουράς. Σήμερα είναι ανακαινισμένο αλλά δεν σώζεται ο επάνω όροφος. Στο υπόγειο υπάρχουν 4 ζοφερά κελιά από τα οποία πέρασαν ποινικοί και πολιτικοί κρατούμενοι μέχρι το τέλος του 19ου αι. Μεταξύ αυτών και 7νήσιοι εκτοπισμένοι του Αγγλικού καθεστώτος.
Πηγή
Nikos Desillas προς Eleni Harou

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Δελτίο Τύπου - 18/6/2016

Δελτίο Τύπου - 18/6/2016
Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου υπό την προεδρία του κ. Λάζαρου Βέζου. Στο στάδιο της ενημέρωσης ο κ. Δήμαρχος ανέφερε ότι έχουν ξεκινήσει τα ραδιοφωνικά spots του Δήμου για την ευαισθητοποίηση των δημοτών στο θέμα της ύδρευσης και επέστησε για ακόμα μία φορά την προσοχή όλων στο μείζον αυτό ζήτημα. Επίσης ανέφερε ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα καλύπτεται ιατρικά το νησί των Αντικυθήρων με την αποστολή ιατρού κατά τα Σαββατοκύριακα μετά από απόφαση του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κυθήρων κ. Γαβριήλ Ψαρρά, ενώ τόνισε ότι καταβάλλεται τεράστια προσπάθεια για την μόνιμη αποστολή στρατεύσιμου ιατρού στο νησί.
Ο κ. Δήμαρχος έκανε λόγο για την ορκομωσία της νέας Επιτροπής Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη, καθώς και για την πρόσφατη επίσκεψή του στα Αντικύθηρα όπου επιθεώρησε τα εκτελούμενα δημοτικά έργα και είχε συνεργασία με τα μέλη της διεθνούς επιστημονικής ομάδας που ερευνά το Ναυάγιο των Αντικυθήρων, όπου πρόσφατα ανακαλύφθηκαν σπουδαία ευρήματα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν 9 και υπερψηφίστηκαν όλα. Ανάμεσά τους, το ΔΣ ενέκρινε την παραχώρηση του παλαιού Σχολείου του Μυλοποτάμου στην Αρχαιολογική Υπηρεσία για την δημιουργία αποθηκευτικού χώρου και χώρου συντήρησης των ευρημάτων, ικανοποιώντας ένα πολυετές αίτημα των Αρχαιολόγων που μέχρι σήμερα παρέμενε αναπάντητο και διασφαλίζοντας την απρόσκοπη συνέχιση των ανασκαφών στο νησί. Παράλληλα, παραχώρησε δημοτικό χώρο για τη στέγαση του Εξωραϊστικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού, συγχαίροντας παράλληλα το νέο Δ.Σ. και το νέο Πρόεδρο και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Λουράντο για την δραστηριότητα του Συλλόγου. Τέλος, ενέκρινε τη μελέτη για την κατασκευή Τεχνικών στην Αγία Πελαγία, δαπάνης 20.000€ με το ΦΠΑ, έργο απαραίτητο για τον οικισμό που θα δημοπρατηθεί άμεσα.
Πρέπει να επισημανθεί ότι ο Δήμος Κυθήρων κατέχει μέχρι σήμερα το θετικό ρεκόρ συνεχών δημοπρατήσεων έργων ανάμεσα σε πολλούς Δήμους της νησιωτικής Ελλάδας (και μάλιστα μεγαλύτερους από τα Κύθηρα), γεγονός που αποδεικνύει ότι παρά την έλλειψη προσωπικού και την τεράστια γραφειοκρατία, η ειλικρινής συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους και συνεργάτες του Δήμου, οδηγούν στην μέγιστη δυνατή υλοποίηση και εκτέλεση του Προϋπολογισμού, όπως ακριβώς πρέπει να γίνεται προς όφελος των δημοτών και του τόπου μας.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο κ. Δήμαρχος θα παραστεί και θα μιλήσει σε συνέδριο για το πρόγραμμα LIFE που θα γίνει στη Σκύρο, προσκεκλημένος του Δήμου Σκύρου και του δραστήριου Δημάρχου του νησιού κ. Μιλτάδη Χατζηγιαννάκη.

ADELIN WEB TV.ΝΕΑΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 20-6-16

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε η εορτή του Αγίου Πνεύματος ,στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας πολιούχο της Νεάπολης.
Το πρωί τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία ,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας &Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου και του  Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Ιεροκήρυκα Αθηνών Χρυσοστόμου Παπαθανασίου ,του π.Παναγιώτη Αρώνη και ιερέων. Μετά την ακολουθία της θείας Λειτουργίας ,έγινε η περιφορά της Εικόνας στην πόλη συνοδεία  των πιστών και της Φιλαρμονικής η οποία απέδωσε τιμές.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εορτή οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου.  Ο  Δήμαρχος κύριος Ηρακλής Τριχείλης ,οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μονεμβασιάς,ο πρόεδρος της κοινότητας κύριος Ιωάννης Γεωργουδής, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας κυρία Μπελεγρή ,ο Αστυνομικός Διευθυντής Λακωνίας κύριος Μαρουδάς, ο Ταξίαρχος του ΚΕΕΜ Σπάρτης ,οι Αστυνομικές , Λιμενικές και Πυροσβεστικές υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Βοιών,εκπρόσωποι συλλόγων και δημοσίων υπηρεσιών της περιοχής και πλήθος κόσμου.
Η εορτή του Αγίου Πνεύματος στη Νεάπολη  και φέτος γιορτάστηκε με κοσμοσυρροή και πέραν της μεγάλης λαμπρότητας της θρησκευτικής εορτής ,πλαισιώθηκε και με τις πολύ όμορφες  εκδηλώσεις  του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατίκων, κάνοντας την Νεάπολη μοναδική για μια ακόμα φορά ! Ακολουθεί  το video απο το adelin web tv Κύθηρα...ΟΜΑΔΑ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ


 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

Kythera In The European Music Day! Τα Κύθηρα στη Γιορτή της Μουσικής"‎ to Εορταστικό Πρόγραμμα Γιορτής Μουσικής


Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ


Στη βόρεια πλευρά του φρουρίου της Χώρας Κυθήρων κατά την περίοδο της Βενετοκρατίας είχε τοποθετηθεί ένας μαρμάρινος αρχαϊκός λέων προερχόμενος από την Παλιόπολη. 

Μετά την καταστροφή του Ενετικού λέοντα από τους Γάλλους το 1797, ο αρχαϊκός λέων αναπλήρωνε κατά κάποιο τρόπο το Μαρκιανό λέοντα και ατένιζε περήφανα τη Χώρα μέχρι την Κατοχή δεχόμενος τους εναγκαλισμούς των επισκεπτών για μια αναμνηστική φωτογραφία στα νεότερα χρόνια. 

Κάτω από το λέοντα πήγαιναν οι κανταδόροι και έκαναν τις καντάδες τους και ένας εξ αυτών που επρόκειτο να φύγει από τα Κύθηρα πήγε από κάτω και απήγγειλε τους στίχους: Ω! λείψανο των Ενετών, λευκότατέ μου λέον, δεν θα ακούσεις την φωνήν του υμνητού σου πλέον!

Το 1941 ο Γερμανός διοικητής Φραίχτερ, μιμούμενος τους σταυροφόρους, έβαλε 12 Γερμανούς στρατιώτες και κατέβασαν από το Κάστρο το λέοντα, τον φόρτωσαν σε ένα φορτηγό και από το λιμάνι της Αγίας Πελαγίας με καϊκι τον μετέφεραν στον Πειραιά, απ’όπου έλαβε την άγουσα για τη Γερμανία.

«Ταξίδι στα Κύθηρα» για τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη…

Να που ένας Πειραιώτης και μάλιστα ο Δήμαρχος του Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στηρίζει τα Νησιά μας, επιλέγοντας να πάρει εκεί στις ανάσες του από τη δύσκολη καθημερινότητα του πρώτου λιμανιού.
Όπως μας πληροφορεί, ο Δήμαρχος Κυθήρων Στράτος Χαρχαλάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βρέθηκε στα Κύθηρα και μάλιτσα μαζί του, συναδελφικά. Ιδού τι λέει στο ποστάρισμά του, που συνοδεύει την συναδελφική-οικογενειακή φωτό:
«Με τον εξαιρετικό συνάδελφο Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, στο Κάστρο των Κυθήρων…»
• Καλό να στηρίζει ο Πειραιάς και τα Κύθηρα, με την παρουσία του Δημάρχου του…

Πηγή  http://limani24.gr/