Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Μαζεύουμε καπάκια νερού για την Πολυτίμη που χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο!

Από όλη την Ελλάδα, η Αρωγή Τρικάλων για τα Άτομα με Αναπηρία και οι Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες και ο Τομέας για τα ΑΜΕΑ, καλούμε τους συνανθρώπους μας, να μαζέψουν τα καπάκια νερού για την Πολυτίμη που χρειάζεται αναπηρικό αμαξίδιο.
Η Πολυτίμη είναι 39 ετών και έχει τετραπληγική αναπηρία. Κατάγεται από τη Λακωνία και βρίσκεται στο «Απολλώνιο» στη Λάρισα όπου και πραγματοποιεί την θεραπεία –αποκατάστασή της.
Καλούμε όλον τον κόσμο να βοηθήσει, ώστε με τα καπάκια νερού που θα συγκεντρωθούν να βοηθήσουμε την Πολυτίμη να αποκτήσει το αναπηρικό αμαξίδιο, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά της.
Τα καπάκια να στέλνονται σε κουτιά κλεισμένα ή σακούλες δεμένες στα ΚΤΕΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, με την εντολή «Προς Αρωγή Τρικάλων-Για τη Πολυτίμη»

Αρωγή Τρικάλων-ΑΜΕΑ
Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες ΑΜΕΑ
Πηγή http://www.elassona-city.gr/

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ.κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.Η πρόληψη σώζει!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Οι αυξημένοι άνεμοι που επικρατούν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες επιβάλουν επιφυλακή σε όλους τους εμπλεκόμενους στην πυρασφάλεια του νησιού. Παρακαλούνται οι ιδιώτες να έχουν γεμάτα τα βυτία τους με νερό και όσοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην πυροπροστασία να έχουν ανοικτά τα κινητά τους 24 ώρες την ημέρα και να ευρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας. Το προσωπικό της Π.Υ., του Δήμου καθώς και οι αιρετοί πραγματοποιούν διαρκείς περιπολίες. Η πρόληψη σώζει!
Πηγή
Stratos Charchalakis

Πανηγυρικός Εσπερινός επί της εορτής του Αγίου ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου στα Φράτσια

Αύριο Παρασκευή 19:00 Πανηγυρικός Εσπερινός επί της εορτής του Αγίου ενδόξου μάρτυρος Φανουρίου. Στον ιερό ναό Αγίου Χαραλάμπους Φρατσίων με αρτοκλασία και ευλόγηση των πιτών προς τιμήν του Αγίου Φανουρίου. 
Το Σάββατο το πρωί εορτή του Αγίου Φανουρίου πανηγυρική Θεία λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους Φρατσίων. 
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντας.

Πηγή
Πατήρ Ιωάννης Παπανδρόπουλος

Πύρινα μέτωπα στη Μάνη

Υπό έλεγχο η πρωινή φωτιά στους Μπουλαριούς - Μεγάλες διαστάσεις η φωτιά μεταξύ Οχιάς - Δρύ
Πρώτη ενημέρωση: 25/8 (16:00)
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί (Πέμπτη 25/8) σε δασική έκταση στην περιοχή μεταξύ των οικισμών Καλονιών και Μπουλαριών του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο επιχειρούσαν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν δύο αεροσκάφη πετζετέλ. Η πυρκαγιά πάρα τους δυνατούς ανέμους που πνέουν από το πρωί στην περιοχή τέθηκε υπό έλεγχο νωρίς το μεσημέρι.
Λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι η πυροσβεστική υπηρεσία Αρεόπολης και λίγα λεπτά μετά τον υπό πλήρη έλεγχο της πρωινής πυρκαγιάς ειδοποιήθκε για νέα πυρκαγιά αυτή τη φορά μεταξύ των χωριών Οχιάς και Δρύ. Η πυρκαγιά λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Οι πληροφορίες κάνουν λόγω για ανέμους που φτάνουν και τα 7-8 μποφόρ. 
Η πυρκαγιά  έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και απειλεί κατοικημένες περιοχές. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ από αέρος μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενίσχυση.
Δεύτερη ενημέρωση: 25/8 (16:53)
Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από νωρίς το μεσημέρι σε δασική περιοχή μεταξύ Οχιάς και Δρύ του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, ενός από αέρος ξεκίνησαν πριν από λίγη ώρα ρίψεις νερού 2 canadair.
Πηγή http://githio-click.gr/

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ-ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΡΑΤΣΙΩΤΩΝ " ΤΑ ΦΡΑΤΣΙΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤHΡΙΟ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν στην φετινή διοργάνωση, δεν ήταν πολλοί αλλά τελικά το αποτέλεσμα τους κάνει να φαίνονται μία στρατιά.
Ήταν ή καλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ και ή συμμετοχή του κόσμου αληθινά, μας συγκίνησε.
Το σχολείο άνοιξε τις πόρτες του πλήρως ανακαινισμένο εσωτερικά και ευχαριστούμε θερμα τον Δημαρχο κο Ευστρατιο Χαρχαλακη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραχώρηση του στο Σύλλογο μας.
Ή συμμετοχή των παραγωγών δεν ήταν αναλογική σε σχέση με τους παραγωγούς όλων των Κυθήρων,και ή ευχή μας είναι καθε χρόνο να ενεργοποιούνται περισσότεροι.
Εξαιρετική ή κα Γαλανάκη μας τίμησε με την παρουσία της και έδωσε μία άλλη διάσταση στο φετινό χορό μας.
Ή ορχήστρα ήταν εξαιρετική και μας διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αυτοί που έκλεψαν την παράσταση ήταν το χορευτικό συγκρότημα που αν και μεγάλο(68 άτομα) και διαφόρων ηλικιών,έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα με 3 μέρες μόνο πρόβα.
Συγκινητική στιγμή τρεις μητέρες που χόρευαν παιδιά,φετος χόρεψαν με τα παιδιά τους.Η παράδοση στα Φράτσια συνεχίζεται,η κληρονομιά μεταδίδεται και είναι σημαντικό διότι συμμετείχαν παιδιά από κάθε Τσιριγώτικη γωνιά.
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας,να μαστε καλά ν' ανταμώσουμε του χρόνου!!!!

ΔΗΜΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ.Δελτίο Τύπου - 25/8/2016

Ολοκληρώθηκε και εγκαθίσταται εντός του Σεπτεμβρίου το νέο σύστημα είσπραξης και πληρωμής οφειλών, τελών και πάσης φύσεως λογαριασμών προς το Δήμο Κυθήρων μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Με το νέο σύστημα ο κάθε οφειλέτης θα λαμβάνει μαζί με το ειδοποιητήριο και έναν μοναδικό αριθμό - κωδικό που θα αποτελεί την Ταυτότητα Πληρωμής, ακριβώς όπως συμβαίνει με τις οφειλές προς το Κράτος. Η πληρωμή θα μπορεί να γίνει σε όλα τα υποκαταστήματα τραπεζών εντός της Ελλάδος καθώς και μέσω συστήματος web ή mobile banking και το σύστημα λογιστικής διαχείρισης του Δήμου θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο (real time) για την πληρωμή. Με τον τρόπο αυτό εκσυγχρονίζεται κατά πολύ ο τρόπος πληρωμής των οφειλών προς το Δήμο και επιτυγχάνεται η προσαρμογή των υπηρεσιών του Δήμου στα νέα δεδομένα που επιβάλουν οι εποχές με στόχο την εξυπηρέτηση των δημοτών.

ΓΡΑΜΜΟΦΩΝΑ-ΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ.


Κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου ήρθαν πολλά γραμμόφωνα στα Κύθηρα σε σπίτια γιατρών, εμπόρων, Κυθηρίων της Αμερικής και της Αυςτραλιας και γενικά οικονομικά εύρωστων. Αυτά τα γραμμόφωνα αντίκες, παροπλισμένα σήμερα πλέον, στολίζουν παλιά σαλόνια και ξυπνούν νοσταλγικές μνήμες στους ηλικιωμένους που κάποτε διασκέδασαν μ'αυτά σε δημόσιες και οικογενειακές χοροεσπερίδες καθώς και σε μαθήματα χορού. Στη δεκαετία του '60 αντικαταστάθηκαν οριστικά από το πλέον εύχρηστο πικάπ που κι αυτό με τη σειρά του ξεπεράστηκε και αποτελεί συλλεκτικό αντικείμενο.
Πηγή
Eleni Harou

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για την Παρασκευή 26/08


Το Club Med 2 για μια ακόμα φορά εφέτος στο Καψάλι

Το ιστιοφόρο κρουαζεροπλοιο Club Med 2 για μια ακόμη φορά επισκέπτεται μέσα σε αυτό το καλοκαίρι το Καψάλι προερχόμενο από Μονεμβασία και Μήλο.

Το Club Med 2 έχει 5 κατάρτια, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά ενώ το συνολικό εμβαδόν των πανιών του είναι 2400 τ.μ. To ιστιοφόρο έχει μήκος 194 μέτρα,πλάτος 20 και βύθισμα 5.Μπορεί να φιλοξενήσει στα 8 καταστρώματα του 384 επιβάτες που εξυπηρετούνται απο 214 άτομα πληρώματος.


Το Club Med 2 κατασκευάστηκε το 1992 στη Χάβρη της Γαλλίας και αδερφό του πλοίο είναι το Wind Surf της Windstar ,το οποίο με τη σειρά του είχε κατασκευαστεί ως Club Med 1. Πλήν των πανιών έχει 2 πετρελαιοηλεκτρικές μηχανές που του δίνουν πρόωση και ταχύτητα μέχρι 15 κόμβους.

Μαζί με το αδερφό του αποτελούν τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.
 

-------------------------------------------------------------------------
Αντώνης Λαμπρινίδης-Φωτογραφίες Γιώργος Σάμιος 
-------------------------------------------------------------------------

ΛΑΚΩΝΙΑ.Άδικη και άκαιρη η επίθεση του προέδρου της ΚΕΔΕ στον Δήμαρχο Ευρώτα.

Άδικη και άκαιρη η επίθεση του προέδρου της ΚΕΔΕ στον Δήμαρχο Ευρώτα.
Από τον προσωπικό λογαριασμό του Αντιδημάρχου 
Ηλία Παναγιωτακάκου:
ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΟΝΟΣΙΑ....
Δεν ανήκω ούτε πιστεύω ΄΄σε συνηγόρους υπεράσπισης'' και το γνωρίζουν .όλοι οι συμπολίτες μου.
Συνεπώς μπορώ να μιλώ ελεύθερα πολύ δε περισσότερο όταν πλήττονται θεσμοί και ο τόπος μου.
Νομίζω ότι δεν ταιριάζει στον θεσμικό εκφραστή της ΚΕΔΕ και κυρίως σε γιατρό να επιτίθεται σε ένα Δήμο και σε ένα Δήμαρχο με αήθης χαρακτηρισμούς όπως ο Δήμος Ευρώτα στο θέμα της Ελονοσίας είναι ''...μαύρο πρόβατο...'' και ''...παράδειγμα προς αποφυγή...'' κ.λ.π.
Δεν είναι ο χώρος του FB να αναφερθούμε στις δράσεις και στις ενέργειες από το 2009 και ειδικότερα από το 2011 και είναι στην διάθεσή του,όπως γνωρίζουν τα συναρμόδια Υπουργεία,το ΚΕΕΛΠΝΟ και η Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου υπάρχει διαρκής συνεργασία με όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.
Εκείνο που αγνοεί ότι αυτές οι δηλώσεις μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνικής και παραγωγικής δραστηριότητας και να αναζωπυρώσουν ρατσιστικά φαινόμενα,που ευτυχώς έχουν κρατηθεί σε ήπια επίπεδα όλα αυτά τα χρόνια,παρά τον δυσανάλογο πληθυσμιακά όγκο Αφρο - Ασιατών.
Εκείνο που αγνοεί ο κύριος Πατούλης είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Δήμος Ευρώτα όχι απλά δεν ήταν σε απομόνωση,αλλά τον εμπιστεύτηκαν Παγκόσμιοι,Ελληνικοί και Ευρωπαϊκοί θεσμοί γιατην τέλεση μεγάλων γεγονότων με την παρουσία Ευρωπαίων και Ελλήνων επισκεπτών. 
Ενδεικτικά αναφέρω:
- Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου με 142 χώρες.
- Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα για την Κοινή Αγροτική Πολιτική με την κύρια συμμετοχή 4 Ευρωπαϊκών Δήμων.
-Πανελληνία πρωταθλήματα σε βόλεϋ,μπάσκετ,ποδοσφαίρου,τρίαθλο,ξιφασκία (επίδειξη από ΑμΕΑ) κ.λ.π.
Συνεπώς ένας μικρός πληθυσμιακά δήμος υλοποίησε και υλοποιεί μεγάλα και σημαντικά γεγονότα και αυτές οι δράσεις μαζί με τα προϊόντα μας είναι ο πολιτισμός και η προστιθέμενη αξία.
Το μόνο που μένει στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ είναι η ΑΝΆΚΛΗΣΗ των δηλώσεων του,γιατί
Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ...
Το αναμένουν οι πολίτες του Δήμου Ευρώτα.
Θα το πράξει ο Πρόεδρος,ο Δήμαρχος,ο γιατρός;;;;
Πηγή  Δημοτική Αγορά της Λακωνίας

ΛΑΚΩΝΙΑ.Το μήνυμα του κ. Ευσταθίου στους διαγωνισθέντες των πανελλαδικών

Αγαπητά μου παιδιά,
Πληροφορήθηκα την επιτυχία σας στις εφετινές πανελλήνιες εξετάσεις. Ο Δωρεοδότης Θεός ευλόγησε δαψιλώς τους κόπους σας, τους αγώνες σας και όλες τις προσπάθειές σας, ώστε να αρχίσετε μια καινούργια περίοδο στη ζωή σας γεμάτη ευγενή οράματα και δημιουργικούς στόχους.
Η χαρά μου ως Επισκόπου και Πνευματικού σας Πατέρα είναι μεγάλη. Μοιάζει με τη χαρά των γονέων σας, που αγωνίστηκαν σκληρά μέχρι σήμερα για σας. Δικαιώθηκαν οι κόποι τους. Δεν πήγαν χαμένα, ούτε η συμβουλή τους, ούτε η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για την καλή διαβίωσή σας και για την κατάρτισή σας. Δεν πήγε χαμένη ούτε η ελπίδα τους, ούτε η θερμή και συνεχής προσευχή τους. Συμμετέχω στη χαρά τους, τους συγχαίρω για τις θυσίες τους και τους εύχομαι μακροημέρευση, για να σας χαίρονται και να σας καμαρώνουν. Επαινώ, επίσης, και τους άξιους εκπαιδευτικούς σας και όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιονδήποτε τρόπο, στην επιτυχία σας.
Σε εσάς απευθύνω χίλια «μπράβο» και άλλα τόσα «εύγε», γιατί συνειδητοποιήσατε το χρέος σας προς τον εαυτό σας, προς την οικογένειά σας και προς την κοινωνία μας και μελετήσατε υπερωριακά και συστηματικά, ώστε σήμερα να απολαμβάνετε ως επιβράβευση δίκαιη την επιτυχία σας και στα καθάρια πρόσωπά σας να φαίνεται η ευτυχία σας, η οποία είναι απαύγασμα της χαράς που έχει κατακλύσει τις καρδιές μας. Αυτή η χαρά ας είναι μόνιμο γνώρισμα της ζωής σας και στα μάτια σας ας λάμπουν διαρκώς η ευφροσύνη και η αγαλλίαση.
Η επιτυχία σας, όμως, αυτή σας τοποθετεί μπροστά σε μία νέα πρόκληση, καθώς πρέπει και πάλι να κοπιάσετε για την οικοδόμηση της επιστημονικής και επαγγελματικής σας ταυτότητας για να μπορέσετε αύριο να αναλάβετε ρόλο υπεύθυνο, αναμορφωτικό και δημιουργικό στη χειμαζόμενη κοινωνία μας. Δεν κερδίζονται οι μάχες, ούτε εξασφαλίζονται οι επιτυχίες «ἡμῶν κοιμωμένων». «Τά ἀγαθά κόποις κτῶνται» έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας.
Στη νέα σας πορεία είναι, επιπλέον, επιτακτική ανάγκη να πορεύεστε με σταθερότητα, με προσήλωση στις αιώνιες πανανθρώπινες αξίες, με σεβασμό στις εθνικές μας παρακαταθήκες και με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Πρωτίστως, όμως, μην ξεχνάτε ότι η αληθινή ευτυχία και χαρά δε στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στις γνώσεις ή στην επίγεια δόξα και σ΄ άλλα κοσμικά επιτεύγματα. Οικοδομούνται στον λίθο τον ακλόνητο και ακρογωνιαίο «ὅς ἐστίν Ἰησοῦς Χριστός». Αυτός είναι ο πατέρας, ο φίλος, ο οδηγός σας, ο παντοτινός σας συνοδοιπόρος. Με την ευλογία του Θεού και τον θείο φωτισμό κοντά σας τίποτα δε θα μπορεί να σας ζημιώσει ή να σας φοβίσει! Και να γνωρίζετε ότι σε κάθε δύσκολη περίπτωση του φοιτητικού σας στίβου θα έχετε πάντοτε την αρωγή της Τοπικής μας Εκκλησίας, που θα σας εξασφαλίζει ένα υπήνεμο λιμάνι, γεμάτο αγάπη και στοργή.
Παιδιά μου,
Είστε η χρυσή ελπίδα της πατρίδας μας και της κοινωνίας μας. Σε σας προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη και σε λίγο θα εναποθέσουμε στους ώμους σας τη βαριά ευθύνη για την πορεία της χώρας μας. Σας συνοδεύουν οι διάπυρες ευχές μας, η πηγαία αγάπη μας και οι θερμές προσευχές μας για κάθε καλό και ευλογημένο στη ζωή σας.
Με αγάπη, στο πλαίσιο αυτό, απευθύνομαι και στα παιδιά που παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να εισέλθουν σε κάποια από τις πανεπιστημιακές σχολές. Οι ευκαιρίες στη ζωή είναι πολλές και οι πόρτες που μας ανοίγει η γενναιοδωρία του Θεού είναι ακόμη περισσότερες, αν και πολλές φορές δε θέλουμε για διάφορους λόγους να το αντιληφθούμε. Η αξιοποίηση κάθε στιγμής και η εμπειρία την οποία αποκομίζουμε από τους αγώνες μας, μάς βοηθούν να κατακτήσουμε τις κορυφές. Συνεχίστε με πίστη στον Θεό, με επιμονή, με υπομονή, με αποφασιστικότητα, με συστηματική μελέτη και με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας για την επίτευξη του στόχου σας.
Και ως κατακλείδα, αφιερώνω στον καθένα σας τους παρακάτω στίχους του Λάκωνα Γιάννη Ρίτσου:
«…Βρες χρόνο για διάβασμα – Αυτό είναι το θεμέλιο της γνώσης
Βρες χρόνο για όνειρα – Αυτά θα τραβήξουν το όχημά σου ως τ΄ αστέρια
Βρες χρόνο να γελάς – Αυτό είναι η μουσική της ψυχής
Βρες χρόνο να είσαι παιδί – Για να νοιώθεις αυθεντικά ανθρώπινος…»
με την προσθήκη μας:
«Βρες χρόνο να προσεύχεσαι – για να έχεις τον Θεό Βοηθό και Ρύστη σου».
†Ο Μονεμβασίας και Σπάρτης
Ευστάθιος
πηγή: immspartis.gr

ΒΑΤΙΚΑ.Ακόμα μία νεκρή καρέττα -στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΝΕΡΑΤΖΙΩΝΑΣ».

Μία θαλάσσια χελώνα του είδους καρέττα - καρέττα εντοπίστηκε νεκρή βραδινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών Λακωνίας, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΝΕΡΑΤΖΙΩΝΑΣ».

Από την οικεία Λιμενική Αρχή ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Υπηρεσία για την υγειονομική της ταφή.

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

 ----------------------------------------
Πηγή:  apela.gr
----------------------------------------

ΛΑΚΩΝΙΑ.Σε εξέλιξη πυρκαγιά στη Μάνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Καλονιοί της ανατολικής Μάνης.

Στο σημείο επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν δύο αεροσκάφη πετζετέλ

Πηγή  http://www.zougla.gr/