Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Κεραυνοί Φούρκα κατά Τζανετέα: “Η ηγεσία θέλει τόλμη, αποφασιστικότητα και εντιμότητα”

Ο λόγος γίνεται για την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, που ως νομαρχιακή σύμβουλος, αντινομάρχης και αναπληρώτρια νομάρχης την 19/4/2010, επί νομαρχιακής θητείας μου, συμμετείχε σε συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου Λακωνίας για τη λήψη απόφασης αναφορικά με τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ υπουργείου Πολιτισμού και νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Λακωνίας για το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης. Με την προγραμματική σύμβαση η ΝΑ Λακωνίας αναλάμβανε την υποχρέωση χρηματοδότησης και σύνταξης της σχετικής μελέτης, το κόστος της οποίας προεκτιμούταν σε ποσό 1.200.000,00 ευρώ βάσει των πινακίων του ΥΠΕΧΩΔΕ. Σημειωτέο ότι η εν λόγω απόφαση ήταν ομόφωνη και η πίστωση εξασφαλισμένη.
Ακολούθως και περί τα τέλη του 2010, η ΝΑ Λακωνίας, όπως είχε δεσμευτεί, ολοκλήρωσε τη σύνταξη της σχετικής προμελέτης. Μάλιστα, την τελευταία παρέδωσα, ως αποχωρών νομάρχης, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής (το Δεκέμβριο 2010) στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και στην αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας παρουσία περιφερειακών συμβούλων. Απέμενε, λοιπόν, να ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάθεση εκπόνησης της οριστικής μελέτης, που όριζε η προγραμματική σύμβαση.
Τον Απρίλιο 2011 ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε συνάντηση φορέων δεν αρνήθηκε την ύπαρξη προμελέτης, ανακοίνωσε ωστόσο την πρόθεσή του να προβεί αρχικά στη διεξαγωγή διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού και στη συνέχεια στην εκπόνηση της οριστικής μελέτης του μουσείου.
Έκτοτε, ακούσαμε πολλά για το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου και την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, αλλά αρχιτεκτονικό διαγωνισμό και οριστική μελέτη δεν είδαμε.
Και έπειτα από επτά χρόνια σκανδαλώδους αδιαφορίας και ολοσχερούς τελμάτωσης, ξαφνικά την 27/3/2017 συνεκλήθη από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας σύσκεψη φορέων για το μείζον θέμα του μουσείου Σπάρτης. Στη σύσκεψη η αντιπεριφερειάρχης απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Πολιτισμού ζήτησε να πληροφορηθεί εάν στο υπουργείο είχε ποτέ κατατεθεί οριστική μελέτη για το νέο αρχαιολογικό μουσείο Σπάρτης. Επακόλουθο και αναμενόμενο ήταν να λάβει αρνητική απάντηση. Άλλωστε, δεν ισχυρίστηκε ποτέ κανείς την ύπαρξη μελέτης, αλλά προμελέτης, που έχει διαφορά. Είναι προφανής η προσπάθεια της αντιπεριφερειάρχη να δημιουργήσει εντυπώσεις, αναρωτιέμαι όμως είναι τόσο ασθενική η μνήμη της ώστε να μη θυμάται την προμελέτη που παρέλαβε το Δεκέμβριο του 2010; Αλήθεια πόση υποκρισία για να καλύψει την ανεπάρκειά της;
Εκτός αν η αντιπεριφερειάρχης εννοούσε ότι δε βρήκε έτοιμη την οριστική μελέτη και εξασφαλισμένη πίστωση, ώστε να περιοριστεί στη δημοπράτηση, την κατασκευή και εν τέλει την εγκαινίαση του νέου μουσείου Σπάρτης, όπως έγινε με άλλα έργα και συγκεκριμένα με το λιμάνι Γυθείου, το μουσικό σχολείο Σπάρτης, το 2ο δημοτικό σχολείο Σπάρτης, την παράκαμψη Σπάρτης, το δρόμο Άγιος Φωκάς – Νεάπολη, το δρόμο Γύθειο – Αρεόπολη και το δρόμο Γκοριτσά – Γεράκι.
Δυστυχώς η αδιαφορία και η ανικανότητα που έχει επιδείξει η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κατά τη θητεία της είχε αποτέλεσμα να χαθούν πολλά σημαντικά για το νομό έργα, πέραν του μουσείου Σπάρτης. Ειδικότερα, στην προ καλλικρατική περίοδο, υπήρχαν έργα ενταγμένα σε προγράμματα χρηματοδότησης, δηλαδή έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση, που τελικά δεν υλοποιήθηκαν. Συγκεκριμένα:
· Το τουριστικό καταφύγιο Γυθείου, προϋπολογισμού 2.300.000,00 ευρώ, ήταν ενταγμένο στο τομεακό πρόγραμμα του ΕΟΤ με οριστική μελέτη και ώριμο για δημοπράτηση.
· Ο δρόμος Σπάρτη – Γύθειο με παράκαμψη Βασιλακίου και Αιγιών, από το 2008 ήταν ενταγμένο στο τομεακό πρόγραμμα του ΥΠΕΧΩΔΕ (κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του τότε υπουργού κ. Σουφλιά) με συνολικό προϋπολογισμό 45.000.000,00 ευρώ, για μελέτη και κατασκευή. Το 2010 το αφήσαμε σε φάση οριστικής μελέτης.
· Το φράγμα Κελεφίνας ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης με συνολικό προϋπολογισμό 25.000.000,00 ευρώ, για μελέτη και κατασκευή. Επίσης, το αφήσαμε σε φάση οριστικής μελέτης.
· Το κλειστό κύκλωμα άρδευσης ΤΟΕΒ Τυρνάσου ενταγμένο στο πρόγραμμα “Αλέξανδρος Μπαλτατζής” με συνολικό προϋπολογισμό 13.500.000,00 ευρώ, για μελέτη και κατασκευή.
· Το κλειστό κύκλωμα μεταφοράς νερού στις εφάλμυρες περιοχές Γλυκόβρυσης και Ασωπού, προϋπολογισμού 45.000.000,00 ευρώ, έργο δημοπρατημένο και με ανάδοχο.
· Η νέα γέφυρα Ευρώτα στη Σκάλα ήταν ενταγμένη στο Ταμείο Μολυβιάτη με προϋπολογισμό 2.500.000,00 ευρώ.
Αλήθεια τι πραγματικά συνέβη στις προαναφερόμενες περιπτώσεις και η Λακωνία έχασε 130.000.000,00 ευρώ περίπου;
Επιπλέον, αναρωτιέμαι τι απέγινε με:
· Το 6ο δημοτικό σχολείο Σπάρτης, για το οποίο από κοινού η ΝΑ Λακωνίας με το δήμο Σπαρτιατών είχαν αγοράσει οικόπεδο και συντάξει μελέτη;
· Το νεοκλασικό Τριτάκη, η αγορά του οποίου πραγματοποιήθηκε για τη στέγαση του Ψηφιακού Μουσείου διασώζοντας ταυτόχρονα ένα εκ των ελαχίστων νεοκλασικών κτιρίων της Σπάρτης; Το Ψηφιακό Μουσείο, που ήταν ενταγμένο στο πρόγραμμα Κοινωνία της Πληροφορίας με προϋπολογισμό 1.080.000 ευρώ, όχι μόνο δεν προχώρησε, αλλά η εγκληματική αδιαφορία από πλευράς αντιπεριφερειάρχη είχε αποτέλεσμα την κατάρρευση της οροφής του κτιρίου. Πλήρης ανικανότητα!
Τι έγινε με άλλες μελέτες έργων, που βρίσκονταν σε διαφορετικά στάδια εξέλιξης; Ειδικότερα:
Σε φάση οριστικής μελέτης ήταν τα έργα:
· Παράκαμψη Βλαχιώτη, προϋπολογισμού 11.000.000,00 ευρώ
· Βελτίωση δρόμου Γκαγκανιά – Μολάοι, προϋπολογισμού 4.500.000,00 ευρώ
· Τεχνητός ύφαλος Μονεμβάσιας, και μάλιστα σε μία εποχή που δεν είχε εκδηλωθεί αντίστοιχο ενδιαφέρον από άλλη περιοχή της Πελοποννήσου
ενώ σε φάση προμελέτης ήταν τα έργα:
· Παράκαμψη Ασωπού – Παπαδιανίκων
· Παράκαμψη Κότρωνα
· Λιμάνι Παλαιοκάστρου Νεάπολης
· Νέα είσοδος Σπάρτης, που σκόπιμα την αναφέρω τελευταία, γιατί πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.
Αναμφισβήτητα είναι θεμιτό και λογικό μια νέα αυτοδιοικητική αρχή να χαράξει δική της στρατηγική πολιτική για την ανάπτυξη του τόπου αναπροσαρμόζοντας ίσως τις προτεραιότητές της προς διαφορετική κατεύθυνση. Ύστερα όμως από έξι και πλέον χρόνια, εξακολουθώ να διερωτώμαι ποια ήταν τα νέα εκείνα έργα που αποτέλεσαν προτεραιότητα για την υφιστάμενη περιφερειακή αρχή; Η απάντηση που τελικά δίνω είναι δυστυχώς ΚΑΝΕΝΑ!
Ειλικρινά λυπάμαι που έφτασα στο σημείο να καταγγέλλω τούτα, όμως δεν ανέχομαι άλλο ψέματα που αποσκοπούν στην απόκρυψη της ανικανότητας και της ανεπάρκειας κάποιων. Και επειδή ίσως η ενέργειά μου αυτή αποδοθεί σε πολιτική φιλοδοξία, υπενθυμίζω ότι η ενασχόλησή μου με τα αυτοδιοικητικά και την πολιτική εν γένει έχει ολοκληρωθεί, κάτι που επανειλημμένα έχω ξεκαθαρίσει.
Κλείνοντας, ευελπιστώ η επιστολή μου να προβληματίσει τους πολίτες και να βοηθήσει να αντιληφθούν ποιοι στάθηκαν εμπόδιο στην αναπτυξιακή πορεία της Λακωνίας. Και αυτοί έχουν όνομα, με πρώτο να προβάλλει αυτό της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας λόγω του κρίσιμου θεσμικού της ρόλου.
Κώστας Φούρκας
πρώην νομάρχης Λακωνίας
ΥΓ: Και επειδή με το τελευταίο αναπτυξιακό έργο της Λακωνίας, το δρόμο ταχείας κυκλοφορίας Λεύκτρο – Σπάρτης, εμφανίστηκαν πολλοί νονοί, επιφυλάσσομαι σε μεταγενέστερο χρόνο να δημοσιοποιήσω το ακριβές ιστορικό του έργου.http://laconialive.gr/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ Κας ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΝΙΟΣ 2017


Ιερείς της Λέσβου….εθελοντές πυροσβέστες (ΦΩΤΟ)


Οι 3 Ιερείς είναι εθελοντές πυροσβέστες εδώ και αρκετά χρόνια

Οι 3 Ιερείς είναι εθελοντές πυροσβέστες εδώ και αρκετά χρόνια, με την άδεια και ευλογία του Μητροπολίτη Μυτιλήνης συμμετέχουν ενεργά σε κάθε φωτιά που εκδηλώνεται στην Λέσβο.

Μάλιστα οι ιερείς εθελοντές πυροσβέστες έδωσαν το παρόν στην άσκηση ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2017 της Πυροσβεστικής που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Θόλος Αχλαδερής …και έδειξαν «ετοιμοπόλεμοι» για οπού εκδηλωθεί φωτιά..

Να σημειώσουμε ότι προκειμένου να διαπιστωθεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των εμπλεκομένων στη δασοπυρόσβεση φορέων, πραγματοποιήθηκε άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης, σε πραγματικές συνθήκες στα τρία μεγαλύτερα νησιά της αρμοδιότητάς μας τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ-ΠΥΡΟΣ 2017», το πρωί της Παρασκευής 19 Μαϊου 2017.
ΠΗΓΗ http://www.lesvospost.com

Γενικό Λύκειο Κυθήρων Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα των εξετάσεων.

Έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα των εξετάσεων.
Στο πρόγραμμα των προαγωγικών εξετάσεων προέκυψε η εξής αλλαγή:
Η Α΄ τάξη θα γράψει 
Την Τρίτη 30 Μαΐου Α΄ βάρδια Θρησκευτικά και
Την Πέμπτη 1 Ιουνίου Α΄ βάρδια μαθήματα Επιλογής
Οι μαθήτριες και οι μαθητές θα ενημερωθούν για την αλλαγή και στο σχολείο.

ΠΗΓΗ Γενικό Λύκειο Κυθήρων 


ΠΟΤΑΜΟΣ 1960



O ντελάλης του χωριού Ποταμός, στα αριστερά, παρακολουθεί έναν περιοδεύων "αρκουδιάρη" της εποχής. 60'ς ???
(Άγνωστο ©)

ΠΗΓΗ Tasos Sakellariou

ΛΑΚΩΝΙΑ-«Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειαζεται»

«Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειαζεται»
Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά στον θεσμό πλέον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιβαλλοντος
European Green Week 2017στοχεύοντας στην οικολογική συνείδηση των νέων παιδιών του Δήμου μας .
Το KEAN – Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων σε συνεργασία με την δομή των Κεντρων Δημιουργικης Απασχολησης Παιδιων του Δήμου Ευρώτα (ΚΔΑΠ) σας προσκαλούν στις περιβαλλοντικές δράσεις της Εκδήλωσης «Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειαζεται» που θα διεξαχθούν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στον θεσμό “Green Week” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (European Commission) και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου.
H “Green Week” διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη Γενική Διεύθυνση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Περιβάλλον και αποτελεί βασικό γεγονός στην ετήσια ατζέντα συζήτησης για την πολιτική του περιβάλλοντος.
Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων πρόκειται να διεξαχθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δράσεις περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για παιδιά και νέους.
Μέσα από την δραστηριότητα «Παίζουμε & Μαθαίνουμε με το Planetbook» μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα περιβάλλοντος συμμετέχοντας στο περιβαλλοντικό παιχνίδι «Planetbook» - το πρώτο επιδαπέδιο παιχνίδι για το Περιβάλλον, που περιλαμβάνει 700 ερωτήσεις γνώσεων.
Επιπλέον οι μικροί μας φίλοι θα εξοικειωθούν με τα ανακυκλώσιμα υλικά και θα αντιληφθούν ότι η ανακύκλωση είναι ο σωστός τρόπος διαχείρισης των απορριμμάτων μέσα από την συμμετοχή τους στο Εργαστήριο Ανακύκλωσης «Μαθαίνω & Ανακυκλώνω».
Το πρόγραμμα των δράσεων της Εκδήλωσης «Περιβαλλοντικές ημέρες στον Δήμο Ευρώτα: Σκέψου Οικολογικά το περιβάλλον σε χρειάζεται» έχει ως εξής:
1. 29.05.2017 17:30-20:00 «Υιοθετήστε ένα φυτό - Φύτευση για την δημιουργία κήπου» στον Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη, Σκάλα.
2. 30.05.2017 17:30-20:00 «Παίζουμε & μαθαίνουμε με το Planetbook» στην Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών, Σκάλα.
3. 31.05.2017 17:30-20:00 «Προστατεύουμε τις θαλάσσιες χελώνες σε παραλία και θάλασσα» στην Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών, Σκάλα.
4. 01.06.2017 17:30-19:30 Βιωματικό Εργαστήριο Ανακύκλωσης «Reduce- Reuse- Recycle» στην Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών, Σκάλα.
5. 01.06.2017 19:30-20:30 Παράσταση Καραγκιόζη στην Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών, Σκάλα.
6. 02.06.2017 17:30-20:00 Ημερίδα : «Το περιβάλλον μέσα από τα μάτια των παιδιών» στην Βιοκλιματική Πλατεία Πηγών, Σκάλα.
Ομιλητές:
• Ο Δήμαρχος Δ. Ευρώτα κ. Γρυπιώτης Ι.
• Ο εκπρόσωπος του γραφείου μελετών της εταιρείας Utopia Landscapes, κ. Τσερπέλης Αν., Αρχιτέκτων
• Εκπαιδευτικός του ΚΔΑΠ Δ. Ευρώτα κ. Γκίνη Γ.
• Παρουσιάσεις από τα παιδιά του ΚΔΑΠ Δ. Ευρώτα
7. 04.06.2017 Ολοήμερη Εκπαιδευτική Εκδρομή στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης –Παρακολούθηση 2 διαδραστικών περιηγήσεων του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, στο Ίλιον Αττικής
Σας περιμένουμε όλους με σκοπό να κάνουμε τον Δήμο Ευρώτα πιο πράσινο μαθαίνοντας για το φυσικό περιβάλλον και συμβάλλοντας στην διατήρηση και προστασία του!

6ο Ιατρικό Συνέδριο στη Μονεμβασία

Μετά την επιτυχία των πρώτων πέντε εκδηλώσεων, πραγματοποιείται  από την Ελληνική Εταιρεία Λιπιδιολογίας Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), η 6η Επιστημονική Εκδήλωση στη Μονεμβασία,  από τις 25-28 Μαΐου 2017, με θέμα: «Παράγοντες κινδύνου και καρδιαγγειακή νόσος. Μονεμβασιά 2017»
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας και σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τις νεότερες εξελίξεις στα θέματα που σχετίζονται με την αρτηριοσκλήρυνση, τις επιπλοκές και την πρόληψή της, καθώς και με το ευρύτερο φάσμα της καρδιαγγειακής νόσου. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες που εμπλέκονται στην αντιμετώπιση της αρτηριοσκλήρυνσης και των συνεπειών της.
Ο κ. Δημήτριος Ρίχτερ, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και ο κ. Ιωάνης Λεκάκης, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, μιλώντας στο monemvasianews.gr, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους τόσο στο Δήμο Μονεμβασίας όσο και στον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας,  για τη βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση του σεμιναρίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα δυναμικό και ωφέλιμο τριήμερο. Η ενεργή συμμετοχή σας και το 2017, μας τιμά και αποτελεί το αναμφισβήτητο κριτήριο για την επιτυχία του στόχου μας».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πέμπτη 25 Μαΐου 2017
16:30 Εγγραφές
16:30-18:30 Προσυνεδριακή Εκδήλωση
Πρόεδρος: Κ. Τεντολούρης
Συζήτηση Κλινικών Περιπτώσεων
Μικτή δυσλιπιδαιμία σε ασθενή με προδιαβήτη
Γ. Γκουμάς
Ασταθής αρτηριακή υπέρταση σε αγχώδη ασθενή
Δ. Σταμάτης
18:30-19:00 Έναρξη-Προσφωνήσεις
Πρόεδρος: Ι. Λεκάκης
19:00-20:00 Διάλεξη
«Προσεγγίζοντας το Εικονοστάσιο Ανωνύμων Αγίων του Γιάννη Ρίτσου»
Μ. Κουντούρη
20:00-21:00 Διάλεξη
Mονεμβασιά:
– Η κληρονόμος της Αρχαίας Σπάρτης
– Η ανεξάρτητη πόλη-στήριγμα του Βυζαντίου
– Η υπερδύναμη της Μεσογείου
Ν. Mαστορόπουλος
Παρασκευή 26 Μαΐου 2017
09:00-12:00 Στρογγυλό Τραπέζι
Αγγειακή Νόσος
Πρόεδροι: Κ. Βέμμος, Γ. Υφαντή
Σφυροβραχιόνιος δείκτης ως έκφραση γενικευμένης αθηροσκλήρωσης
Στ. Μοσχονά
Προλαμβάνοντας το διαβήτη στα άκρα
Ε. Μαυροκεφάλου
Η θέση της σιλοσταζόλης στην περιφερική αρτηριοπάθεια
Γ. Υφαντή
Διαχείριση της καρωτιδικής νόσου
Κ. Βέμμος
12:00-12:30 Διάλειμμα
12:30-14:30 Στρογγυλό Τραπέζι
Δυσλιπιδαιμίες το 2017
Πρόεδροι: Δ. Ρίχτερ, Π. Νιχογιαννόπουλος
Μικτή δυσλιπιδαιμία. Έχουν θέση οι φιβράτες;
Γ. Γκουμάς
Εζετιμίμπη. Σε ποιούς και πότε;
Α. Παπαμιχαήλ
Συνδυασμένη αντιυπερτασική θεραπεία το 2017
Δ. Σταμάτης
Λιπίδια το 2017. Που βρισκόμαστε;
Δ. Ρίχτερ
14:30-17:00 Μεσημβρινή διακοπή
17:00-19:00 Στρογγυλό Τραπέζι
Σακχαρώδης Διαβήτης
Πρόεδροι: Κ. Μακρυλάκης, Θ. Αποστόλου
Θεραπεία διαβητικού υπό κορτιζόνη
Κ. Μακρυλάκης
Ενέσιμες θεραπείες για τον ασθενή με ΣΔ τύπου 2: GLP-1 RA ή βασική ινσουλίνη;
Μ. Μπριστιάνου
Μη αλκοολική λιπώδης νόσος του ήπατος και ΣΔ
Σ. Μπούσμπουλας
Η σημασία του αριθμού και της κατανομής των γευμάτων στο Σ.Δ.
Χ. Δημοσθενόπουλος
19:00-20:00 Διάλεξη
Πρόεδρος: K. Mακρυλάκης
Η στεφανιαία νόσος στον διαβητικό ασθενή. Προληπτικές
και θεραπευτικές στρατηγικές
Α. Μελιδώνης
20:00-21:15 Δορυφορικό Συμπόσιο Νοvartis
Καρδιακή Ανεπάρκεια και Διαβήτης: Προβληματισμοί και Λύσεις στην Κλινική Πρακτική
Συντονιστής: Ι. Λεκάκης
Προκλήσεις και Θεραπευτικές Επιλογές στη διαχείριση του ασθενή με ΣΔΤ2: 10 χρόνια κλινικής εμπειρίας με Βιλνταγλιπτίνη
Κ. Μακρυλάκης
Η πρακτική διαχείριση της καρδιακής ανεπάρκειας με μειωμένο κλάσμα εξώθησης: Νέες κατευθύνσεις και λύσεις
Κ. Αζναουρίδης
Οι ARNIs σαν νέα προοπτική στην αντιμετώπιση της καρδιακής ανεπάρκειας με μειωμένο κλάσμα εξώθησης. Συζήτηση κλινικών περιστατικών
Α. Αναδιώτης
Σάββατο 27 Μαΐου 2017
09:00-10:00 Στρογγυλό Τραπέζι
Υπέρταση και καρδιαγγειακή νόσος
Πρόεδροι: Ε. Ανδρεάδης, Δ. Σταμάτης
Αρτηριακή υπέρταση και Αγγειακό Εγκεφαλικό Επεισόδιο
Ε. Ανδρεάδης
Αρτηριακή υπέρταση και καρδιακή ανεπάρκεια με διατηρημένο κλάσμα εξώθησης
Β. Κατσή
10:00-12:00 Συζήτηση Κλινικών Περιστατικών
Πρόεδροι: Ι. Λεκάκης, Δ. Σταμάτης
Τα πολλά πρόσωπα του ασθενή με κολπική μαρμαρυγή και στεφανιαία νόσο
Δ. Ρίχτερ
Τα πολλά πρόσωπα του ασθενή με νεφρική νόσο
Θ. Αποστόλου
Τα πολλά πρόσωπα του ανευρύσματος κοιλιακής αορτής
Γ. Υφαντή
Τα πολλά πρόσωπα του δυσλιπιδαιμικού ασθενή
Λ. Ραλλίδης
12:00-12:15 Διάλειμμα
12:15-12:30 Διάλεξη
Πρόεδρος: Ι. Λεκάκης
Επίδραση του περιβάλλοντος στα καρδιαγγειακά νοσήματα
Δ. Τούσουλης
12:30-14:30 Δορυφορικό Συμπόσιο ΜSD
Σύγχρονη αντιμετώπιση των καρδιομεταβολικών
νοσημάτων
Προεδρείο: Δ. Ρίχτερ, Κ. Μακρυλάκης
– Δυσλιπιδαιμία
Ακάλυπτες θεραπευτικές ανάγκες στην υπολιπιδαιμική αγωγή
Λ. Ραλλίδης
Διαχείριση ασθενή με υπερλιπιδαιμία με βάση τις επικαιροποιημένες ευρωπαϊκές κατευθυντήριες οδηγίες και η εφαρμογή τους στην καθημερινή κλινική πράξη
Χ. Βλαχόπουλος
– Σακχαρώδης Διαβήτης
Οι βασικές αρχές της αντιδιαβητικής αγωγής σύμφωνα με τις πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες (ADA, ΕΔΕ, 2017)
Κ. Μακρυλάκης
Διαχείριση διαβητικού ασθενή με βάση τις σύγχρονες κατευθυντήριες Οδηγίες
Σ. Μπούσμπουλας
Ανασκόπηση / Συζήτηση / Κλείσιμο
Δ. Ρίχτερ Χ. Βλαχόπουλος Λ. Ραλλίδης Κ. Μακρυλάκης, Σ. Μπούσμπουλας
14:30-17:30 Μεσημβρινή διακοπή
17:30-19:00 Στρογγυλό Τραπέζι σε συνεργασία με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας
Διλήμματα στην ιατρική
Πρόεδροι: Λ. Λαναράς, Δ. Σταμάτης
Κολπική μαρμαρυγή το 2017, Ποια είναι η καλύτερη προσέγγιση
Γ. Ανδρικόπουλος
Φαρμακευτική αγωγή της παχυσαρκίας. Έχει θέση σήμερα;
Μ. Μπριστιάνου
Αναστολέας PCSK9 μετά τη Fourier
Υπέρ, Χ. Βλαχόπουλος
Κατά, Λ. Ραλλίδης
19:00-19:30 Διάλεξη
Πρόεδρος: Γ. Ανδρικόπουλος
Φλεβοθρόμβωση και πνευμονική εμβολή.
Σύγχρονη αντιμετώπιση
Ι. Λεκάκης
19:30-20:00 Διάλεξη
Πρόεδρος: Α. Σπανός
Αντιθρομβωτική διαστρωμάτωση κινδύνου στη στεφανιαία νόσο. Ο ρόλος των στατινών
Σ. Ρόκας
20:00-20:30 Δορυφορική Διάλεξη Mylan
Πρόεδρος: Λ. Λαναράς
Ασθενής με μεικτή δυσλιπιδαιμία. Οφέλη που προκύπτουν από το συνδυασμό φαινοφιμπράτης – σιμβαστατίνης
Χ. Βλαχόπουλος
Κυριακή 28 Μαΐου 2017
09:00-12:00 Προβολή video-Παρουσιάσεις
Αντιαιμοπεταλιακή αγωγή: χρησιμότητα, ενδείξεις χορήγησης, κίνδυνοι
Η. Αβραμόπουλος
Καρδιολογικές Παθήσεις Κολπική Μαρμαρυγή
Γ. Ανδρικόπουλος
Ταξινόμηση, διάγνωση και αρχές αντιμετώπισης των ταχυκαρδιών
Π. Μάργος
Δυσλιπιδαιμία. Αντιμετώπιση υπερλιπιδαιμίας: Τι λένε οι Ευρωπαϊκές και τι οι νεότερες Αμερικάνικες Οδηγίες
Λ. Ραλλίδης
Λίπη και στατίνες: τι έχει αλλάξει
Σ. Ευσταθίου
Aξιολόγηση συμμετεχόντων
Πρόεδροι-Ομιλητές
Κ. Αζναουρίδης
Επιμελητής Β, Α΄Καρδιολογική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Α. Αναδιώτης
Επιμελητής Α΄ ΕΣΥ, Καρδιολογική Κλινική, Γ.Ν. Κωνσταντοπούλειο Νέας Ιωνίας-Πατησίων
Ε. Ανδρεάδης
Παθολόγος, Διευθυντής, Δ΄ Παθολογικό Τμήμα, Ιατρείο Υπέρτασης, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
Γ. Ανδρικόπουλος
Διευθυντής, Α΄ Καρδιολογική Κλινική και Εργαστήριο Ηλεκτροφυσιολογίας/Βηματοδότησης, «Ερρίκος Ντυνάν» Hospital Center
Θ. Αποστόλου
Διευθυντής, Νεφρολογικό Τμήμα, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
Κ. Βέμμος
Παθολόγος, Πρόεδρος ΔΣ του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών
Χ. Βλαχόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας, Α΄Καρδιολογική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Γ. Γκουμάς
Αναπληρωτής Διευθυντής, Β΄ Καρδιολογική Κλινική, «Ευρωκλινική» Αθηνών
Χ. Δημοσθενόπουλος
MMedSci, SRD, Κλινικός Διαιτολόγος – Βιολόγος, Προϊστάμενος Διαιτολογικού Τμήματος, Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»
Β. Κατσή
Επιμελήτρια Β΄, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Μ. Κουντούρη
Καθηγήτρια Φιλόλογος, Διευθύντρια Γενικού Λυκείου Μονεμβασίας
Λ. Λαναράς
Παθολόγος – Διαβητολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Ιατρείου, ΓΝ Λαμίας
Ι. Λεκάκης
Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής, Β΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γ.Ν. «Αττικόν»
Κ. Μακρυλάκης
Αναπληρωτής Καθηγητής Παθολογίας, Α΄Προπαιδευτική Παθολογική Κλινική, Διαβητολογικό Κέντρο Γ.Ν. Αθηνών «Λαϊκό»
Ν. Μαστορόπουλος
Εκπαιδευτικός στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μολάων, πρώην δήμαρχος Μονεμβασίας
Ε. Μαυροκεφάλου
Επιμελήτρια Α΄, Δ΄Παθολογικό Τμήμα, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
Α. Μελιδώνης
Συντονιστής Διευθυντής, Α’ Παθολογικό Τμήμα και Διαβητολογικό Κέντρο, Γ.Ν. Πειραιά «Τζάνειο»
Στ. Μοσχονά
Επιστημονικός συνεργάτης, Αγγειοπαθολογικό Ιατρείο και Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»
Σ. Μπούσμπουλας
Διευθυντής ΕΣΥ Γ΄ Παθολογικό Τμήμα, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Ν. Νίκαιας Πειραιά «Αγ. Παντελεήμων»
Μ. Μπριστιάνου
Παθολόγος με εξειδίκευση στο Διαβήτη, Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής, Υπεύθυνη Ιατρείου Διαβητικού Ποδιού, ΓΝ Λαμίας
Π. Νιχογιαννόπουλος
Καθηγητής Καρδιολογίας ΕΚΠΑ, Ιατρική Σχολή, Α΄Καρδιολογική Κλινική Ιπποκράτειο ΓΝΑ καί Professor of Cardiology Imperial College London, NHLI Hammersmith Hospital
Α. Παπαμιχαήλ
Καρδιολόγος, Διευθυντής, Δ΄Καρδιολογική Κλινική, ΙΑΣΩ GENERAL
Λ. Ραλλίδης
Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας, Β΄ Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική, Πανεπιστημιακό Γ.Ν.
«Αττικόν»
Δ. Ρίχτερ
Διευθυντής, Καρδιολογική Κλινική, «Ευρωκλινική» Αθηνών
Σ. Ρόκας
Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, Νοσοκομείο METROPOLITAN
Α. Σπανός
Καρδιολόγος, Συντονιστής Διευθυντής Καρδιολογικών Κλινικών ΝΝΑ, Διευθυντής ΔΥΓ/ ΓΕΝ
Δ. Σταμάτης
Διευθυντής, Καρδιολογικό Τμήμα, Ε.Α.Ν. Πειραιά «Μεταξά»
Κ. Τεντολούρης
Αναπληρωτής Καθηγητής Καρδιολογίας, Α΄Καρδιολογική κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Δ. Τούσουλης
Καθηγητής Καρδιολογίας, Διευθυντής, Α΄Καρδιολογική Κλινική, Γ.Ν. Αθηνών «Ιπποκράτειο»
Γ. Υφαντή
τ. Διευθύντρια, Δ΄Παθολογικό Τμήμα και Αγγειοπαθολογική Μονάδα, Γ.Ν. Αθηνών «Ο Ευαγγελισμός»

ΠΗΓΗ http://www.monemvasianews.gr

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΠΡΟΣ : Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων
Ποταμός Κυθήρων ΤΚ 80200
Τηλ.: 2736034217 – 6947810990

ΠΡΟΣ :
Τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής


Κύριε Υπουργέ

Το νησί μου, τα Κύθηρα, εδώ και αρκετά χρόνια, ζει με το βραχνά της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας, που το ενώνει, ή καλύτερα θα έπρεπε να το ενώνει, με το διοικητικό του κέντρο, τον Πειραιά.
Στην ακτοπλοϊκή γραμμή  Πειραιάς - Κύθηρα, δραστηριοποιείται το πλοίο Βιτσέντζος Κορνάρος της Ναυτιλιακής εταιρείας  ΛΑΝΕ.  Η γραμμή είναι επιδοτούμενη, δηλαδή το πλοίο εκτελεί σύμβαση δημόσιας υπηρεσίας, άρα θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να τηρεί κάποιους κανόνες, που απορρέουν από αυτή τη σύμβαση.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα δρομολόγιά του  έχουν ανακοινωθεί από το Γενάρη, μετά από μία πολύμηνη ακινησία του ανωτέρω αναφερομένου πλοίου, γνωρίζουμε ήδη, ότι το πλοίο ΔΕΝ θα επανέλθει στις 2 Ιουνίου, όπως η ίδια η εταιρεία έχει ανακοινώσει και όπως πληροφορήθηκα θα αργήσει να επανέλθει. Οι ακυρώσεις, στις τουριστικές επιχειρήσεις του νησιού,  γίνονται καθημερινά και οι επαγγελματίες ζουν σε απόγνωση από την παντελή έλλειψη του κράτους στην προστασία τους και στην προστασία όλων των κατοίκων του νησιού που οφείλει συνταγματικά να τους προσφέρει. 
Και δεν είναι η πρώτη φορά ! Το συγκεκριμένο πλοίο, δεν έχει τηρήσει ΠΟΤΕ τις υποχρεώσεις του ! Ποτέ δεν τηρεί τα χρονοδιαγράμματα έναρξης των δρομολογίων του, όπως η ίδια η εταιρεία τα ανακοινώνει κατά καιρούς.
Ασχολήθηκε ποτέ κάποιος από το Υπουργείο με το πόσο χρονικό διάστημα το νησί μου μένει χωρίς ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά;  Γιατί οι ¨ακινησίες¨  του πλοίου διαρκούν πολύ ! Γιατί η εξυπηρέτηση κι άλλων ακτοπλοϊκών γραμμών στο Αιγαίο και αυτές εκτελώντας δημόσια υπηρεσία , άρα επιδοτούμενες, μπαίνουν ταυτόχρονα και εμβόλιμα στη διάρκεια του χρόνου; Και όλο αυτό το διάστημα τα Κύθηρα μένουν χωρίς πλοίο;
 Ποτέ δεν τηρεί τα ωράρια των δρομολογίων που επίσης η ίδια η εταιρεία ανακοινώνει. Οι καθυστερήσεις αφίξεων και αναχωρήσεων είναι πολλές φορές πολύωρες. Χωρίς καμιά σοβαρή εξήγηση !
Ως πότε οι Κυθήριοι θα βιώνουμε αυτό τον εμπαιγμό;  Ως πότε θα καταστρέφονται επαγγελματίες;  Ως πότε θα νιώθουμε σαν ζώα;  Ως πότε θα είμαστε απροστάτευτοι στις ορέξεις μιας ΑΦΕΡΕΓΓΥΑΣ εταιρίας;
Σεις κύριε Υπουργέ, έχετε σκοπό κάποτε να μας προστατεύσετε; Μέχρι τώρα, δυστυχώς το Υπουργείο  στο οποίο υπηρετείτε, δεν έχει δείξει καμιά τέτοια πρόθεση. Και όχι μόνο με αυτή την κυβέρνηση αλλά και με όλες τις προηγούμενες ! Κάποια στιγμή δε νομίζετε πως αυτές οι πρακτικές θα πρέπει να σταματήσουν;
Συγγνώμη ειλικρινά για το ύφος αλλά το υπαγορεύει η αγανάκτηση ! Αν δεν μπορείτε να μας εξασφαλίσετε τα αυτονόητα, σταματήστε και τις επιδοτήσεις για τις γραμμές των Κυθήρων. Αφήστε μας επίσημα στη μοίρα μας (γιατί στην πραγματικότητα στη μοίρα μας είμαστε αφημένοι χρόνια) !

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κυθήρων

NTIA TZANETEA «Απέλπιδα η προσπάθεια όταν η Αλεξάνδρεια έχει χαθεί».

Φίλες και φίλοι, 
Γνωρίζετε την πορεία μου, τους αγώνες μου και την αγωνία μου γι' αυτόν τον τόπο. Η μεγάλη επιβράβευση για εμένα είναι η αγάπη και η στήριξη σας. Οι μικροψυχίες και οι υστεροβουλίες που έρχονται από το παρελθόν δεν με αγγίζουν... 
Η απάντηση μου στον τεως Νομάρχη Λακωνίας:
Με τη συμπεριφορά σου ξόδεψες το οποιοδήποτε πολιτικό κεφάλαιο είχες και κατάφερες να είσαι παρελθόν, πράγμα που επικύρωσε η ετυμηγορία των πολιτών. Μέχρι τώρα σεβάστηκα , ως κόρην οφθαλμού, το θεσμικό ρόλο που μας είχαν αναθέσει οι συμπολίτες μας στο παρελθόν.
Τώρα θέλω να σου πω μόνο μια κουβέντα. Μη συνεχίζεις να χάνεις την αξιοπρέπεια σου. Είναι μικρός ο τόπος, μας γνωρίζουν οι πολίτες.
«Απέλπιδα η προσπάθεια όταν η Αλεξάνδρεια έχει χαθεί».
Η τέως Αντινομάρχης σου
Ντία Τζανετέα

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 23/5/2017

Δελτίο Τύπου Δήμου Κυθήρων - 23/5/2017
Συνάντηση με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Λογοθετιανίκων είχε το βράδυ της Τρίτης 23 Μαίου ο Δήμαρχος κ. Χαρχαλάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες οι Αντιδήμαρχοι κ. Κομηνός και κ. Ζαντιώτης, η Δημοτική Σύμβουλος κα. Μαρουλίδου, το μέλος της Εγχωρίου Περιουσίας κ. Μυλωνόπουλος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Φαρδούλης και πλήθος κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Έγινε αναλυτική συζήτηση για όλα τα προβλήματα της τοπικής κοινότητας και ο Δήμαρχος με τους συνεργάτες του απάντησαν σε ερωτήματα δημοτών για πολλά θέματα. Τονίστηκε η τεράστια έλλειψη προσωπικού του Δήμου αλλά και τα διαρκή προβλήματα στις δημοπρασίες έργων, που δυστυχώς επιδεινώνονται αντί να επιλύονται. Καταγράφηκαν ζητήματα που θα επιλυθούν άμεσα, κυρίως στην καθημερινότητα και την ανάγκη καθαρισμού αγροτικών δρόμων και μονοπατιών, ενώ ο Δήμαρχος δεσμεύθηκε να ενισχύσει τον εθελοντισμό, που είναι απαραίτητος λόγω έλλειψης προσωπικού.
Τέλος, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι η έλλειψη προσωπικού έχει οδηγήσει το Δήμο στη σύναψη εργολαβιών με ιδιώτες για την αντικατάσταση των λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού, τη συντήρηση αγροτικής οδοποιίας και τις βλάβες της ύδρευσης, που αποδίδουν τα μέγιστα καθώς τα ζητήματα αυτά οργανώνονται και επιλύονται πολύ καλύτερα από ότι στο παρελθόν, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο μεγάλο έργο της αποκατάστασης του ΧΑΔΑ, που όπως δήλωσε αφορά κάθε τσιριγώτικο σπίτι καθώς η νόμιμη και ασφαλής διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί βασικό παράγοντα ανάπτυξης ενός τόπου.


BATIKA Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση διοργανώνει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ που ενδιαφέρει γονείς και εκπαιδευτικούς.
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. Κάμπου διοργανώνει εκδήλωση για γονείς και εκπαιδευτικούς με παιδαγωγική θεματολογία και σας προσκαλεί την Παρασκευή 26/5/2017 και ώρα 8:00 μ.μ.. στην αίθουσα των εκδηλώσεων του Σχολείου.
Θέματα και ομιλητές:
1. "Παιδί και παιχνίδι" από τον εκπαιδευτικό Μπόκο Μιχάλη
2. "Η σημασία των ορίων στην ανατροφή και εκπαίδευση του παιδιού" ,από την ψυχολόγο Ισμυρνιόγλου Ιωάννα.
3."Υγιεινή διατροφή -παιδική παχυσαρκία" ,από τον διατροφολόγο Μιχαλέτο Άγγελο.
4. "Αλήθειες και κίνδυνοι από την χρήση των H/Y", από τον εκπαιδευτικό Πληροφορικής Βαγιό Σταύρο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΠΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΤΙΚΩΝ-ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΜΑΣ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βατίκων σας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί και φέτος τη γιορτή της πολιούχου της Νεάπολης ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ.
Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 στο πανηγύρι στην κεντρική πλατεία της Νεάπολης,με πλούσιους μεζέδες,παγωμένα ποτά και πολύ κέφι.
Παρέα μας θα βρίσκετε το 8μελές μουσικό σχήμα του μουσικοσυνθέτη Πέτρου Τσολάκου.
Στο τραγούδι θα μας κρατήσουν συντροφιά ο Σπύρος Κουτσοβασίλης και η Αθηνά Κοκόλη.
Βάλτε την καλή σας διάθεση και το κέφι σας και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί και να διασκεδάσουμε μέχρι το πρωί.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!