Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 
Σύμφωνα με πληροφορίες ,ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται την Τρίτη στη Νεάπολη Λακωνίας στο πλαίσιο του προγράμματος των περιοδειών του στην επαρχία. Όπως πληροφορηθήκαμε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις με φορείς,καθώς και με τοπικούς παράγοντες και κατοίκους της περιοχής .
Το επόμενο εικοσιτετράωρο θα γνωρίζουμε ακριβώς το πρόγραμμα του Προέδρου και θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από το


 "Συμβαίνει Τώρα"

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ "έντεχνη και σκόπιμη η προσπάθεια να "σπιλωθεί" το ονομά μου

Λόγο της "έντεχνης και σκόπιμης προσπάθειας να "σπιλωθεί" το ονομά μου, και να μου "χρεωθεί" (ο..τίτλος) ,δηλώνω υπεύθυνα.                                                                                                                                                            ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ. ΨΑΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ.........ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Η ΑΝΑΦΟΡΕΣ ....ΤΥΠΟΥ, "ΧΩΡΙΣ .ΠΛΟΙΟ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ".   Εξάλλου εαν ηταν δικη μου η αναφορά, θα ειχα " αντιφασεις" στην  κάθε παρέμβαση μου). ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ .....ΜΑΣΤΟΡΑ.!!!!!! (Κι' όποιος κατάλαβε....... κατάλαβε).
                                                                                                 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ- Να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ όλες οι αφίσες εκδηλώσεων που έχουν κολληθεί σε κολώνες ΔΕΗ και πεύκα και αφορούν εκδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί

Θέλω να παρακαλέσω να αφαιρεθούν ΑΜΕΣΑ όλες οι αφίσες εκδηλώσεων που έχουν κολληθεί σε κολώνες ΔΕΗ και πεύκα και αφορούν εκδηλώσεις που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Τη Δευτέρα θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Ευχαριστώ
Stratos Charchalakis


Ο Δήμαρχος του Καραβά Της Κύπρου στο Δημαρχείο Κυθήρων και ξενάγηση του Δήμαρχου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων και στην Φωτογραφική ¨Έκθεση ''Κυθήριοι στης Αντίποδες''


Ο Δήμαρχος του Καραβά Της Κύπρου στο Δημαρχείο Κυθήρων και ξενάγηση του Δήμαρχου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κυθήρων και στην Φωτογραφική ¨Έκθεση ''Κυθήριοι στης Αντίποδες'' 


The Mayor of Karavas of Cyprus at the Town Hall of Kythera and a guided tour of the Mayor at the the Archaeological Museum of Kythera and the Photographic Exhibition "Kythrerians in Antipodes" 

Ειρηνη Βενερη-Τραβασαρου 












Στο Μαλέα Νεάπολης Βοιών συλλήψεις και κατάσχεση σκάφους.

Στη σύλληψη δύο (02) ημεδαπών για παράνομη μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης διαμονής αλλοδαπών στη χώρα προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή περίπου ένα (01) ν.μ. νοτιοανατολικά Άκρου Μαλέα Νεάπολης Βοιών, ιστιοφόρο Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος ''ΛΥΚΑΚΙ'' Ν. Αίγινας 73, με επιβαίνοντες δύο (02) ημεδαπούς μέλη πληρώματος, και δύο (02) αλλοδαπούς επιβάτες οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων. Οι εν λόγω επιβαίνοντες συνελήφθησαν.
Επίσης, σε περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το ανωτέρω σκάφος δεν έφερε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ έφερε σε φωτοαντίγραφο ληξιπρόθεσμο Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης.
Από το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ως άνω σκάφος.
http://www.dimotikiagoratislakonias.gr