Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Συνελήφθησαν οι δράστες του εγκλήματος στη Λακωνία.



Πριν από λίγο έγινε η σύλληψη των δραστών οι οποίοι είναι δύο όπως αναφέρουν πληροφορίες και κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Σπάρτης.
Μετά τις 10 το βράδυ λέγεται ότι έγινε η αποτρόπαια πράξη με τους δράστες να εισβάλουν στην οικία της άτυχης γυναίκας .
Μετά την εισβολή η άτυχη γυναίκα φαίνεται από τα πρώτα δείγματα οτι υπήρξε πάλη, αλλά ο λοστός που κρατούσαν οι δράστες και τα απανωτά χτυπήματα τελικά ήταν μοιραία.Ο αγωνας για επιβίωση της άτυχης γυναίκας φαίνεται να διαδραματίστηκε σε  τρία δωμάτια του σπιτιού.
Κλιμάκιο αστυνομικών εκτός Λακωνίας σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας συνεχίζουν τις έρευνες και την ανάκριση.
http://photoreporter.gr

Μυλοπόταμος Κυθήρων 1951


Μυλοπόταμος Κυθήρων το 1951 : Από αριστερά πρώτη σειρά : πρώτος ο Κων/νος Τσαμπηράς και δίπλα του η συζυγός του Διονυσία,δεύτερη σειρά εγώ,δίπλα μου δεξιά η γιαγιά μου Χρυσή Χρήστου Σίμου -Κατσούλη,πέμπτος από αριστερά με το λευκό κοστούμι ο Μελιτάς ( δωρητής του ακινήτου επί της οδού Θεμιστοκλέους) .Από δεξιά πρώτος καθήμενος με το μαύρο καπέλο ο Μανώλης Θεοδωρακάκης ( ανηψιός του Τσαμπηρά και αδελφός του Στράτη του αρχιμουσικού ) και δίπλα του η σύζυγός του - είχαν έλθει τότε για διακοπές από την Αυστραλία-,τέταρτος ο αδελφός μου Θεόδωρος και έβδομος,πίσω από τη γιαγιά μου,ο θείος μου Γεώργιος Χρήστου Σίμος.

Χρήστος Μπαβέας

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της…σε εξέλιξη η έρευνα.(φώτο&VIDEO)

Νεκρή βρέθηκε από οικείους της η άτυχη γυναίκα ηλικίας 63 ετών στο σπίτι της. Σύσσωμη η αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας εξετάζει τα αίτια ενώ αναμένεται ιατροδικαστής από Αθήνα.
Αποκλειστικές εικόνες και και video.

ΕΚΤΑΚΤΟ Μαχαίρωσαν γυναίκα στο Λεήμονα Λακωνίας !

Μαχαιρωμένη βρέθηκε γυναίκα στη περιοχή Λεήμονα στη Σκάλα Λακωνίας η οποία τελικά υπέκηψε. Η άτυχη γυναίκα ήταν χήρα και διέμενε μόνης της σε στο σπίτι ενώ τα δύο παιδιά της κατοικούν στην Αθήνα.Εξετάζεται η περίπτωση ληστείας μιας και η πόρτα πληροφορίες λένε ότι είχε παραβιαστεί.Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία και ταυτόχρονα διενεργεί έρευνα.
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…

ΛΚΩΝΙΑ.Γλυκόβρυση ώρα μηδέν … απόλυτη καταστροφή!(video)


Ο παραγωγικός ιστός του Δ.Ευρώτα επλήγη βάναυσα από την βροχή και την έντονη χαλαζόπτωση.
Οι πολίτες σε απόγνωση προσπαθούν να μαζέψουν ότι μπορούν, ζητούν βοήθεια να επουλώσουν τις πληγές τους.
Νοικοκυριά αλλά και ολόκληρη η παραγωγή καταστράφηκε ολοσχερώς.
Κάτοικοι ζητούν αυτά που δικαιούνται τίποτα παραπάνω … τα αυτονόητα!
Η εικόνα μιλάει από μόνη της, δείτε το βίντεο που δείχνει το μέγεθος της καταστροφής και την απελπισία των ανθρώπων της περιοχής.
Μιλούν στην κάμερα του Ιόνιαν κάτοικοι, οι βουλευτές της Λακωνίας Αραχωβίτης και Δαβάκης και ο πρόεδρος της Τ.Κ Γλυκόβρυσης Χασάπογλου.
ΠΗΓΗ:

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ!
Εφιστάται η αυξημένη προσοχή ΟΛΩΝ! Να αποφεύγονται οι περιττές μετακινήσεις και να υπάρχει επικοινωνία με συμπολίτες μας που κατοικούν μόνοι τους ή έχουν προβλήματα μετακίνησης.
Τα ιδιωτικά μηχανήματα έργου και οι οδηγοί - ιδιοκτήτες τους να βρίσκονται σε επιφυλακή με ανοικτά τα κινητά τους.
Stratos Charchalakis