Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΛΙΒΑΔΙ. ΚΟΠΗ ΚΛΩΝΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Π.Κ.ΚΥΘΗΡΩΝ

Το απόγευμα του Σαββάτου 10/02/2018 το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων προέβη σε κοπή κλώνου δέντρου με την χρήση Aλυσοπρίονου που λόγω της σφοδρότητας του ανέμου έσπασε και ήταν επικίνδυνο για πρόκληση ατυχήματος.Στο σημείο επιχείρησαν 3 πυροσβέστες με ένα όχημα.

adelin 107,3 fm




Ακυβέρνητο φορτηγό πλοίο στη Μονεμβάσια

Οι Λιμενικές Αρχές Νεάπολης Βοιών και Μονεμβάσιας ενημερώθηκαν, όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του ΥΝΑΝΠ, από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για περιστατικό μηχανικής βλάβης στο φορτηγό πλοίο «New Gemini», το οποίο βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο στην θαλάσσια περιοχή Ακρωτηρίου «Καμήλι».
Άμεσα στην περιοχή έσπευσε περιπολικό σκάφος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ρ/Κ «Christos XXXXIV», το οποίο και ξεκίνησε την ρυμούλκηση του φορτηγού πλοίου με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Το «New Gemini», με σημαία Μάλτας και με δώδεκα αλλοδαπά μέλη πληρώματος, είχε αποπλεύσει από τον ρωσικό λιμένα του Νοβοροσίσκ στην Μαύρη Θάλασσα με προορισμό το λιμάνι Ράντες της Τυνησίας. Το φορτηγό πλοίο είναι έμφορτο με 5.200 ΜΤ σιτηρών.
Φωτό: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΕΡΑ
ΠΗΓΗ http://www.naftikachronika.gr